Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 7R (FE) posibilă lansare pe 7 iulie

Samsung Galaxy Note 7R (FE) posibilă lansare pe 7 iulie

Samsung pregătește de ceva timp o versiune renovată a lui Galaxy Note 7, iar acum a apărut informația că Galaxy Note 7R (sau FE – Fandom Edition) va fi lansat pe 7 iulie la un preț de 700 de dolari.

Am scris de mai multe ori că Samsung are în lucru o versiune reînnoită a lui Note 7 cu dedicație pentru anumite piețe.

Până acum compania sud-coreeană nu a confirmat detaliile privind prețurile și disponibilitatea acestui telefon.

O știre din mass-media coreeană, din pagina economică a lui The Korea Herald, The Investor, speculează însă că așa-numitul Galaxy Note 7R, poate veni pe 7 iulie, cu un preț de 700 $.

Samsung Galaxy Note 7R este prevăzut să conțină o baterie de 3.200 mAh, în scădere față de bateria originală de 3.500 mAh a lui Note 7 și un asistent de inteligență artificială Bixby.

După problemele cu autoaprinderea lui Note 7, Samsung a consolidat procesul de control al calității în general, sporind numărul pașilor pentru controlul siguranței bateriilor, de la cinci la opt.

Samsung a planificat să lanseze telefonul mai târziu în această lună, însă programul pare să fi fost amânat din cauza unor întârzieri în producție, potrivit informațiilor deținute de The Investor.

În cazul în care informațiile prezentate de media sud-coreeană sunt corecte, avem o dată puțin întârzâiată de lansare pentru Note 7R – 7 iulie, și un preț care este mai mare decât se aștepta și se specula până acum.

Ca un memento, Samsung Galaxy Note 7R (litera R vine de la refurbished – renovat) a avut planificat data de lansare la sfârșitul lunii iunie în Coreea de Sud, la un preț echivalent cu 620 USD.

În luna mai, un smartphone Galaxy Note 7R a fost chiar listat pentru vânzarea de către un comerciant din China, acesta oferind la vânzare două versiuni: un telefon cu o baterie de 3.200mAh și altul cu o baterie de 3.500mAh, la un preț echivalent cu 521 $ și, respectiv 580 $!!

Sursa coreeană nu numește piețele specifice în care se preconizează să înceapă vânzările lui Galaxy Note 7R.

Cele două versiuni menționate mai sus au fost destinate vânzării pentru piețele din SUA, Europa și Asia-Pacific, dar ne îndoim că Galaxy Note 7R va fi vândut în afara Coreei și, eventual a Chinei.

 Asia-Pacific, include de obicei Asia de Est, Asia de Sud, Asia de Sud-Est și Oceania. Poate include, de asemenea și țările din cele două Americi aflate pe coasta Oceanului Pacific de Est, Canada, Chile, Rusia(în Pacificul de Nord), Mexic, Peru și Statele Unite. Termenul a devenit popular de la sfârșitul anilor 1980 în comerț, finanțe și politică. 

De altfel aceste două țări plus Vietnam, au fost inițial avute în vedere pentru comercializarea lui Galaxy Note 7R.

În același timp, prețul speculativ de 700 de dolari pare un pic cam piperat pentru un dispozitiv, care este așteptat să repare greșelile din trecut ale originalului Galaxy Note 7.

La urma urmei, Galaxy Note 8 este chiar la colț, iar Samsung ar trebui să se concentreze pe vânzarea noului său model la nivel global.

Un purtător de cuvânt al companiei Samsung a refuzat să confirme programul de lansare al telefonului Galaxy Note 7.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...