Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 cu un afișaj force touch (sensibil la presiune)

Samsung Galaxy Note 8 cu un afișaj force touch (sensibil la presiune)

Nu că ar trebui să fie o surpriză uriașă, dar mass-media sud-coreeană publică o știre ce ne spune că Samsung Galaxy Note 8 va avea un display force-tuoch, sensibil la presiune.

Samsung Electronics a adoptat o tehnologie pentru Note 8, care permite telefonului să citească ce presiune este aplicată pe ecran, informează ET News.

Se pare că Samsung dorește să folosească oportunitățile oferite de această tehnologie pentru viitorii cumpărători ai super-telefoanelor sale emblematice.

Samsung deja a echipat Galaxy S8 și Galaxy S8+ cu o astfel de tehnologie, denumită și touch 3-D, pentru a înlocui toate funcțiile unui buton de acasă și pentru a deschide un meniu ascuns cu comenzi rapide pentru diferite funcții. Dar, numai într-o zonă limitată, doar acolo unde se află butonul virtual de acasă, probabil pentru acei fani nostalgici care nu vor să rămână fără butonul fizic.

Acum, dacă Galaxy Note 8 va avea aceași soluție tactilă limitată, sau tot ecranul va fi sensibil la presiune, rămâne de văzut. Zvonurile anterioare au sugerat că întreg ecranul lui Galaxy Note 8 va fi capabil să reacționeze la forța apăsării.

Touch Force, permite detectarea nivelului de presiune și va răspunde comenzilor efectuate prin afișarea unor opțiuni suplimentare atunci când apăsați mai tare pe pictograma unei aplicații.

Phablet-ul se așteaptă să fie prezentat pe 23 august, având un afișaj de 6,3 inch, o cameră dublă și nu mai puțin de 6 GB de memorie RAM. Știm că smartphone-ul va avea și o baterie de 3.300 mAh.

Weibo este cel mai cunoscut și cel mai influent site de micro-blogging din China, peste 450 de milioane de utilizatori de internet din China se informează despre telefoanele mobile pe acest site. Weibo este un hibrid între Twitter și Facebook. Site-ul este disponibil în limba chineză simplificată, chineza tradițională și engleză.

Conform informații de ultimă oră (via Weibo), sosirea lui Samsung Galaxy Note 8 va mai înveseli peisajul negru-gri al smartphone-lui curent, 8 culori sunt disponibile pentru acest phablet de lux: Coral Blue, Dark Blue, Pink, Deep Sea Blue, Gold Midnight Black, Arctic Silver și Orchid Gray sau Violet.

Doar două culori vor fi disponibile la lansarea telefonului, celelalte ne vor colora treptat viața pe parcursul anului 2017.

Vom ști mai multe, vom ști aproape totul, atunci când Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat la New York la 23 august, mai avem numai câteva zile de așteptat.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...