Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 cu un afișaj force touch (sensibil la presiune)

Samsung Galaxy Note 8 cu un afișaj force touch (sensibil la presiune)

Nu că ar trebui să fie o surpriză uriașă, dar mass-media sud-coreeană publică o știre ce ne spune că Samsung Galaxy Note 8 va avea un display force-tuoch, sensibil la presiune.

Samsung Electronics a adoptat o tehnologie pentru Note 8, care permite telefonului să citească ce presiune este aplicată pe ecran, informează ET News.

Se pare că Samsung dorește să folosească oportunitățile oferite de această tehnologie pentru viitorii cumpărători ai super-telefoanelor sale emblematice.

Samsung deja a echipat Galaxy S8 și Galaxy S8+ cu o astfel de tehnologie, denumită și touch 3-D, pentru a înlocui toate funcțiile unui buton de acasă și pentru a deschide un meniu ascuns cu comenzi rapide pentru diferite funcții. Dar, numai într-o zonă limitată, doar acolo unde se află butonul virtual de acasă, probabil pentru acei fani nostalgici care nu vor să rămână fără butonul fizic.

Acum, dacă Galaxy Note 8 va avea aceași soluție tactilă limitată, sau tot ecranul va fi sensibil la presiune, rămâne de văzut. Zvonurile anterioare au sugerat că întreg ecranul lui Galaxy Note 8 va fi capabil să reacționeze la forța apăsării.

Touch Force, permite detectarea nivelului de presiune și va răspunde comenzilor efectuate prin afișarea unor opțiuni suplimentare atunci când apăsați mai tare pe pictograma unei aplicații.

Phablet-ul se așteaptă să fie prezentat pe 23 august, având un afișaj de 6,3 inch, o cameră dublă și nu mai puțin de 6 GB de memorie RAM. Știm că smartphone-ul va avea și o baterie de 3.300 mAh.

Weibo este cel mai cunoscut și cel mai influent site de micro-blogging din China, peste 450 de milioane de utilizatori de internet din China se informează despre telefoanele mobile pe acest site. Weibo este un hibrid între Twitter și Facebook. Site-ul este disponibil în limba chineză simplificată, chineza tradițională și engleză.

Conform informații de ultimă oră (via Weibo), sosirea lui Samsung Galaxy Note 8 va mai înveseli peisajul negru-gri al smartphone-lui curent, 8 culori sunt disponibile pentru acest phablet de lux: Coral Blue, Dark Blue, Pink, Deep Sea Blue, Gold Midnight Black, Arctic Silver și Orchid Gray sau Violet.

Doar două culori vor fi disponibile la lansarea telefonului, celelalte ne vor colora treptat viața pe parcursul anului 2017.

Vom ști mai multe, vom ști aproape totul, atunci când Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat la New York la 23 august, mai avem numai câteva zile de așteptat.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...