Samsung Galaxy Note 8 cu Infinity Display și Android 7.1.1 Nougat pre-instalat

2395

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 este încă departe, dar știrile și speculațiile despre acest nou telefon de la Samsung iau amploare pe zi ce trece.

Săptămâna trecută, a apărut un videoclip care ar fi dezvăluit panoul frontal presupus a fi a lui Samsung Galaxy Note 8.

Acum o nouă știre parvenită din Olanda prin intermediul site-ului galaxyclub.nl sugerează că ecranul de 6.3 inch al phablet-ului Note 8 va avea același display Infinity de la margine la margine, la fel ca Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+.

Asta înseamna ca ecranul mai mare de pe Galaxy Note 8 va păstra același raport de aspect de 18,5: 9, gasit pe cele mai recente modele amiral ale lui Samsung. Acesta este considerat un raport mai bun pentru vizionarea videoclipurilor decât raportul de aspect de 16: 9 găsit pe modelele high-end ale lui Samsung din 2016, inclusiv pe Samsung Galaxy Note 7.

O necunoscută în acest moment este rezoluția ecranului.

S-ar putea păstra rezoluția de 1440 x 2960 utilizată pe Galaxy S8 și S8+, deși există unele speculații despre o trecere la 4K. De asemenea, necunoscut în acest moment este dacă Samsung a reușit să rezolve problemele pe care le-a întâmpinat încercând să încorporeze scanerul de amprentă sub ecranul frontal. Tehnologia nu a fost perfecționată la timp pentru ca Samsung să încorporeze cititorul biometric în Galaxy S8 și Galaxy S8+, motiv pentru care scanerul a fost amplasat în mod ciudat lângă camera din spate a acestor modele.

Samsung Galaxy Note 8 este preconizat a fi preinstalat cu Android 7.1.1 și o configurare duală a camerei de luat vederi atunci când va fi  lansat în cursul acestui an.

Note 8 este testat cu versiunea de operare Android 7.1.1. Aproape sigur această versiune Android este aceea care va fi preinstalată pe viitorul telefon. Faptul că Note 8 este testat acum cu Android 7.1.1 la bord ar putea indica faptul că lansarea sa este destul de aproape, pe la sfârșitul verii.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy S8 a venit relativ târziu pe piață, astfel încât, următorul Galaxy Note 8 poate veni de asemenea, mai târziu – în luna octombrie, de exemplu.

Inutil să vă spunem că astfel de speculații apar și vor mai apărea, până la punerea pe piață a lui Galaxy Note 8, noi suntem sceptici în ce privește unele dintre aceste informații, dar, ne putem aștepta la orice de la Samsung

IFA Berlin sau Internationale Funkausstellung Berlin este este una dintre cele mai vechi expoziții industriale din Germania. A debutat în 1924. Începând cu anul 2015, IFA este cel mai mare spectacol de tehnologie din Europa. La IFA 2016 au fost prezenți 1.823 de expozanți, 238.000 participanți și 139.000 vizitatori.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi prezentat în timpul expoziției IFA 2017 de la Berlin, care se desfășoară între 1-6 septembrie.

VIAGalaxyClub.nl