Galaxy Note 8 cu înregistrare video de 4K la 60 FPS … în curând

1692

Pe pagina oficială a site-ului pentru vânzări a lui Samsung Electronics în dreptul lui Samsung Galaxy Note 8 a apărut „Galaxy Note 8 shoots 4K Ultra High Definition video at 60 FPS„.

Mai pe înțelesul nostru Galaxy Note 8 înregistrează video 4K Ultra High Definition cu 60 de cadre pe secundă. Whauu!

Camera este unul dintre cele mai importante module din smartphone-urile moderne. Este foarte posibil să fie cel mai important, motiv pentru care consumatorii sunt dispuși să cheltuiască mulți bani pentru un telefon emblematic. La urma urmei – combinația de streaming media, hardware de ultimă generație și o cameră extraordinară pentru a vă înregistra momentele memorabile cu doar un singur dispozitiv, este întotdeauna o scuză plăcută pentru a justifica suma de peste 900 $ USD cheltuită pe un astfel de telefon.

Deci, firește, producătorii de telefoane lucrează continuu pentru a îmbunătăți camerele de smartphone în fiecare an.

În acest an, Apple a fost primul care a anunțat că noile sale iPhone-uri ar putea înregistra video 4K UHD cu 60 de cadre pe secundă. Acum, asta e chiar o mare realizare, deoarece captarea unui astfel de video de înaltă rezoluție cu 60 de cadre pe secundă (FPS -frames per second), poate face un procesor să se supraîncălzească.

Cu toate acestea, Apple a făcut-o și am crezut că iPhone-ul 8 va fi primul telefon de pe piață care va avea această caracteristică.

Dar….”Nu, nu!”, a venit replica dinspre Samsung.

Sunteți pe locul doi! Galaxy Note 8 este primul!

Samsung Galaxy Note 8 va putea, de asemenea, să înregistreze în 4K la 60 FPS prin intermediul camerei duale de 12 MP, așa cum a facut cunoscut Samsung prin site-ul oficial. Samsung a indicat faptul că această caracteristică va fi în centrul atenției acestui dispozitiv și că Note 8 poate filma fără probleme în ultra-înaltă definiție.

4K, rezoluția 4K, se referă la o rezoluție de ordinul a 4.000 de pixeli. Această creștere a pixelilor produce o imagine superioară și face posibilă mărirea dimensiunii unui afișaj fără a pierde claritatea imaginii. Principalul avantaj al înregistrării video la standardul 4K este faptul că toate detaliile sunt evidente și se văd foarte bine.

O actualizare lansată de Samsung, una care aduce „îmbunătățiri ale stabilității camerei„, face ca Galaxy Note 8 să fie primul smartphone care este capabil de acest lucru.

Galaxy Note 8 este acum unul dintre cei mai mari rivali ai lui iPhone X. Inițial a fost lansată idea că numai produsul Apple poate filma video în 4K la 60 FPS. Acum firma high-tech din Corea de Sud a afirmat că și ultimul său copil va putea filma cu această rezoluție.

Duelul dintre Samsung și Apple promite să se intensifice, chiar dacă cele două companii colaborează, noua jucărie lansată pe piață sub simbolul mărului are de infruntat smartphone-ul cel mai precomandat din istoria gamei Note. Sperăm ca din această confruntare să câștige în primul rând utilizatorii acestor produse.

O bătălie care părea a priori câștigată de Apple, dar Samsung a decis altfel!

Această prima actualizare a lui Samsung Galaxy Note 8 prin care a îmbunătățit performanța generală a camerei, indică faptul că Samsung a dorit să păstreze această „surpriză” până la capăt și să aștepte până când iPhone X este prezentat pentru a le strica bucuria.

Totul este acum oficial și așteptăm cu nerăbdare ca aceasta să fie o funcție stabilă și, sperăm, nu doar o idee pe care Samsung a adăugat-o după anunțul iPhone-ului, fără a testa dacă funcționează corespunzător hardware-ul. Dar, procesorul Qualcomm Snapdragon 835 este o fiară, parcă are puteri nelimitate, nu credem că aceasta va fi o sarcină dificilă și ar trebui să se descurce foarte bine.

SURSĂPhoneArena