Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat cu memorie de 64GB și...

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat cu memorie de 64GB și 128GB  

O nouă știre care a apărut online, susține că Samsung va lansa două variante ale phabletului Galaxy Note 8: una cu 64GB și o altă cu 128GB de stocare. Ambele telefoane sunt, de așteptat, să suporte cartele microSD, care pot fi utilizate pentru a extinde memoria până la 256 GB.

Recent, a transpirat în presă că Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai scump smartphone al companiei Samsung lansat până în prezent, cu un preț de aproximativ 1.000 de dolari în Coreea de Sud și mai mult de 1.100 de dolari în Europa, America de Nord și America de Sud.

Recent a apărut și o prezentare video de la un distribuitor de accesorii, care ne-a oferit o privire asupra a ceea ce ne-am putea aștepta.

Designul și specificațiile lui Galaxy Note 8, sunt similare în mare parte cu cele a lui Galaxy S8. Un buton dedicat pentru inteligența artificiala Bixby, și posibil autentificare biometrică, cum ar fi senzor pentru iris sau recunoașterea facială.

Departamentul de Stat al SUA are unul dintre cele mai mari sisteme de recunoaștere facială din lume, o bază de date a 117 milioane de americani. Fotografiile sunt cele din permisul de conducere. În mai 2017, un bărbat a fost arestat folosind un sistem de recunoaștere facială, montat pe o mașină de poliție din Țara Galilor. Este prima dată când un sistem de recunoaștere facială a condus la arestarea unei persoane.

 Scurgerile și zvonurile din toate direcțiile dau ca sigur Galaxy Note 8 cu un Display Infinity de 6.3 inch, aproape fără margini, un Exynos 8895 / Snapdragon 835 CPU, 6GB de RAM și o baterie de 3.300mAh nedemontabilă. De asemenea, ar trebui ca acest viitor smartphone de la Samsing să fie livrat în cutie cu Android 7.1.1 Nougat.

Se pare că Samsung a decis să poziționeze cititorul de amprentă pe spatele lui Galaxy Note 8, chiar dacă dispune de tehnologia necesară pentru a o încorpora în ecranul telefonului, se pare că mai sunt mici probleme cu această tehnologie a scannerului de amprente când este încorporată în ecran.

Evident că Samsung nu a confirmat nimic din datele de mai sus, dar toate informațiile de până acum – mai mult sau mai puțin din surse de încredere – ne fac să credem că aceste specificații nu vor lipsi din bagajul viitorului Note 8.

Cu toate acestea, nu ar trebui să așteptăm prea mult pentru a afla mai multe, întrucât telefonul este așteptat să ajungă pe piață în luna septembrie.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...