Samsung Galaxy Note 8 – deschiderea cutiei și primele impresii

1612

Cu puțin timp în urmă, pe 23 august la New York,  Samsung și-a anunțat mult așteptatul Galaxy Note 8, succesorul problematicului Galaxy Note 7, vă prezentăm acum un clip video cu deschiderea unei cutii cu Samsung Galaxy Note 8 făcut de prietenii de la Neowin.net

Compania Samsung a anunțat, după retragerea totală de pe piață a lui Note 7, că nu va renunța la gama Note, și va reveni cu un nou telefon din această gamă, mai performant, mai mare și mai puternic.

Samsung a vrut să-și mulțumească clienții și fanii gamei Note atunci când a retras total smartphone-ul de pe piață prin acordarea de reduceri pentru cumpărarea unui alt telefon.

Acum cu apariția acestui Samsung Galaxy Note 8, satisfacția fanilor a fost deplină, firma sud-coreeană a venit pe piață cu un telefon fenomenal din toate punctele de vedere.

Mai puțin prețul! Dar, asta este, tehnologia viitorului costă!

În interiorul cutiei lui Galaxy Note 8 se află telefonul în sine, împreună cu o gamă destul de tipică de accesorii: un încărcător de perete cu încărcare rapidă și un cablu USB-C, un adaptor microUSB de tip C, o cheiță pentru slotul de card, vârfuri de înlocuire pentru stiloul S Pen și un set de căști de la AKG.

Samsung Galaxy Note 8 a venit cu o cameră foto cu două obiective. Unul dintre ele oferă un zoom de 2X pentru un efect de profunzime a fotografiei. Cu aceste camere duble și caracteristica Live Focus puteți să ajustați fundalul fotografiei înainte de a o face și să reglați manual profunzimea câmpului după ce ați făcut fotografia.

Ca întotdeauna, mai există câteva noi caracteristici pentru S Pen, cum ar fi abilitatea de a scrie pe o imagine, pe o fotografie și de a o salva și trimite prietenilor.

În trecut, S-Pen v-a permis să traduceți un text dintr-o limbă în alta – dar acum puteți utiliza S P pentru a traduce mai mult și mai repede, selectați propoziții întregi pentru a fi traduse în mai mult de 30 de limbi, iar în timp poate traduce până în 70 de limbi și dialecte.

În afară de aceasta, acest dispozitiv este echipat cu cel mai recent procesor Qualcomm, Snapdragon 835, împreună cu o memorie RAM de 6 GB și un ecran 6,3 inch, protejat de Corning Gorilla Glass 5 și un raport de aspect de 18,5: 9. Cu un Infinity Display, cu ramele mici parcă inexistente, telefonul se simte destul bine în mână chiar dacă pare cam înalt.

Corning Gorilla Glass 5, în sticla Gorilla Glass ionii de sodiu ai sticlei au fost înlocuiți cu ioni de potasiu pentru o comprimare mai mare și pentru a rezista șocurilor. Acest lucru permite ca sticla să fie mai fină și să reziste la zgârieturi și șocuri. Versiunea Corning Gorilla Glass 5 are o rezistență crescută la căderi, rezistă în 80% din cazuri la căderi de la 1,6 metri înălțime pe suprafață dură.

Samsung Galaxy Note 8, un smartphone de o frumusețe și eleganță aparte, de la design la interior, totul este făcut ca acest telefon să fie confortabil, simplu și ușor de folosit.

Este începutul unei provocări frumoase și suntem convinși că va fi declarat modelul anului 2017.

SURSĂNeoWin