Acasă Stiri Samsung Galaxy Note 8, ecran OLED QHD+ de 6,4 inch și cameră...

Samsung Galaxy Note 8, ecran OLED QHD+ de 6,4 inch și cameră dublă

În ajunul lansării oficiale a lui Samsung Galaxy S8 și S8+, primele zvonuri despre următorul dispozitiv pilot coreean de la Samsung, Galaxy Note 8, au început să apară pe rețelele de știri.

Cea mai recentă informație susține că Galaxy Note 8 ar putea fi primul telefon de la Samsung cu configurație dual camera în partea din spate.

Site-ul 9to5Google prezintă afirmațiile unui reputat analist de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

El susține despre camera din spate a lui Galaxy Note 8 că este mai bună decât cea de pe iPhone-7 Plus, iar Apple ar trebui să lucreze serios la camerele din spate pentru următorul iPhone planificat pentru lansare în toamnă.

Potrivit lui Ming-Chi Kuo adoptarea unei configurații dual-camera va fi „cel mai important upgrade“ la Galaxy Note 8.

 Dual-camera, are avantaje uluitoare care fac diferența între fotografii, poți filma și fotografia acoperind o mare rază vizuală. Zoom-ul este de o calitate foarte bună, panoramele mult mai clare. Are performanțe crescute pentru fotografiere în condiții de luminozitate scăzută, și funcții avansate pentru o focalizare mai bună. Fotografiile nu necesită editare și face înregistrări video Full HD. 

Camerele de luat vederi ale lui Samsung Galaxy Note 8 vor include un zoom optic 3x, 12MP cu unghi larg, cu suport CIS (Contact Image Sensors) și fotodiode duble.

Camera de 13 MP cu teleobiectiv, suport CIS, și lentile duble 6P, cu dublă stabilizare optică a imaginii OIS (Optical image stabilization).

Kuo susține că „Samsung Note 8 va avea o dual-cameră mai bună decât cea a lui iPhone-7 Plus.“

Analistul de la KGI Securities spune că Galaxy Note 8 va veni cu un display QHD+ OLED de 6,4 inch, ecran mai ușor și mai bun decât cele de 5,8 inch și 6,2 inch de pe actualele Galaxy S8 și S8+.

Tot Ming-Chi Kuo a spus că telefonul va avea în partea din spate un senzor de amprentă digitală, la fel ca noul duet Galaxy S8 și S8+.

În cele din urmă, în conformitate cu aceeași sursă, Galaxy Note 8 ar putea fi echipat fie cu cip-ul Exynos 8895 de la Samsung sau Qualcomm Snapdragon MSM8998 (Snapdragon 835), echiparea variind în funcție de regiunea în care va fi vândut telefonul.

Samsung Galaxy Note 8, cu siguranță va fi un smartphone câștigător, iar Samsung mizează foarte mult în planurile sale pe acest telefon.

Mai mult decât atât, Kuo oferă câteva detalii timpurii cu privire la modul în care Samsung Galaxy S8 este perceput de către consumatori. Analistul susține că feedback-rile de piață pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ care au fost primite sunt „mult mai bine decât era de așteptat“.

D-nul Kuo a confirmat faptul că vânzările de Samsung Galaxy S8 și S8+ merg mult mai bine decât se aștepta Samsung, din cauza entuziasmului publicului pentru ecranele lor fără frontiere. Ca urmare, producția acestor telefoane pentru 2017 a crescut de la 40-45 de milioane de unități până la 50-55 de milioane de unități.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...