Samsung Galaxy Note 8, ecran OLED QHD+ de 6,4 inch și cameră dublă

2569

În ajunul lansării oficiale a lui Samsung Galaxy S8 și S8+, primele zvonuri despre următorul dispozitiv pilot coreean de la Samsung, Galaxy Note 8, au început să apară pe rețelele de știri.

Cea mai recentă informație susține că Galaxy Note 8 ar putea fi primul telefon de la Samsung cu configurație dual camera în partea din spate.

Site-ul 9to5Google prezintă afirmațiile unui reputat analist de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

El susține despre camera din spate a lui Galaxy Note 8 că este mai bună decât cea de pe iPhone-7 Plus, iar Apple ar trebui să lucreze serios la camerele din spate pentru următorul iPhone planificat pentru lansare în toamnă.

Potrivit lui Ming-Chi Kuo adoptarea unei configurații dual-camera va fi „cel mai important upgrade“ la Galaxy Note 8.

 Dual-camera, are avantaje uluitoare care fac diferența între fotografii, poți filma și fotografia acoperind o mare rază vizuală. Zoom-ul este de o calitate foarte bună, panoramele mult mai clare. Are performanțe crescute pentru fotografiere în condiții de luminozitate scăzută, și funcții avansate pentru o focalizare mai bună. Fotografiile nu necesită editare și face înregistrări video Full HD. 

Camerele de luat vederi ale lui Samsung Galaxy Note 8 vor include un zoom optic 3x, 12MP cu unghi larg, cu suport CIS (Contact Image Sensors) și fotodiode duble.

Camera de 13 MP cu teleobiectiv, suport CIS, și lentile duble 6P, cu dublă stabilizare optică a imaginii OIS (Optical image stabilization).

Kuo susține că „Samsung Note 8 va avea o dual-cameră mai bună decât cea a lui iPhone-7 Plus.“

Analistul de la KGI Securities spune că Galaxy Note 8 va veni cu un display QHD+ OLED de 6,4 inch, ecran mai ușor și mai bun decât cele de 5,8 inch și 6,2 inch de pe actualele Galaxy S8 și S8+.

Tot Ming-Chi Kuo a spus că telefonul va avea în partea din spate un senzor de amprentă digitală, la fel ca noul duet Galaxy S8 și S8+.

În cele din urmă, în conformitate cu aceeași sursă, Galaxy Note 8 ar putea fi echipat fie cu cip-ul Exynos 8895 de la Samsung sau Qualcomm Snapdragon MSM8998 (Snapdragon 835), echiparea variind în funcție de regiunea în care va fi vândut telefonul.

Samsung Galaxy Note 8, cu siguranță va fi un smartphone câștigător, iar Samsung mizează foarte mult în planurile sale pe acest telefon.

Mai mult decât atât, Kuo oferă câteva detalii timpurii cu privire la modul în care Samsung Galaxy S8 este perceput de către consumatori. Analistul susține că feedback-rile de piață pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ care au fost primite sunt „mult mai bine decât era de așteptat“.

D-nul Kuo a confirmat faptul că vânzările de Samsung Galaxy S8 și S8+ merg mult mai bine decât se aștepta Samsung, din cauza entuziasmului publicului pentru ecranele lor fără frontiere. Ca urmare, producția acestor telefoane pentru 2017 a crescut de la 40-45 de milioane de unități până la 50-55 de milioane de unități.

VIAPhonAndroid