Acasă Stiri Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de...

Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de stocare

Samsung testează o variantă a gamei Note, Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă.

Știrea ne parvine prin intermediul renumitului tipster de la Weibo, Ice Universe.

Telefonul este planificat să fie lansat în Corea de Sud alături de modelul standard care vine cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare, înainte de a-și face inevitabil drumul și spre China.

În plus, Ice Universe a arătat că Samsung Galaxy Note 8 va ajunge la vânzare în trei culori, printre care Black Midnight și Orchid Gray.

Tipsterul rival Roland Quant consideră că a treia variantă va fi o nouă nuanță de albastru Deep Blue, diferită de superba nuanță Blue Coral, care a debutat pe Galaxy Note 7, dar nu are încă dovezi care să îi susțină afirmația.

Alte specificații pretinse a fi în dotarea lui Note 8 Emperor Edition, includ un afișaj Infinity de 6,3 inch, un procesor Exynos 8895 / Snapdragon 835 și o baterie de 3.300 mAh. De asemenea, smartpone-ul va fi lansat cu versiunea Android 7.1.1 Nougat, așteptam Android O! Așteptăm și funcții noi și îmbunătățite pentru S Pen.

Cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă, mai avem nevoie oare de slotul pentru card microSD? sau îl împingem la o capacitate de stocare de până la 384GB / 512GB!

SD (Secure Digital), este un card de memorie non-volatil dezvoltat pentru utilizarea în dispozitive portabile. A fost introdus în august 1999 și a fost dezvoltat în comun de SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba. MiniSD a fost introdus în martie 2003 iar microSD a fost introdus în iulie 2005 ambele de SanDisk Corporation.

Împăratul (Emperor), va fi probabil o ediție specială și în același timp limitată a lui Samsung Galaxy Note 8, iar prețul va depăși în mod sigur estimările noastre.

Compania sud-coreeană lucrează la un model Galaxy Note 8 cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, acesta va fi lansat în Europa, America de Nord și America de Sud, unde se zvonește că va avea un preț colosal de peste 1.100 de dolari.

Dacă aceasta știre se dovedește a fi adevărată, Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai scump smartphone Samsung lansat până în prezent.

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, telefonul „împărătesc” este puțin probabil să se vândă în afara piețelor asiatice adică în Corea de Sud și China.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung a brevetat un inel care poate încărca wireless cu energie

Se știe că oamenii se gândesc întotdeauna la lucruri noi mai ales când este vorba de Samsung. Compania este în topul mondial...

Actualizarea One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20 lansată în Europa

Samsung a făcut ieri un anunț oficial cu privire la lansarea oficială a actualizării seriei Galaxy S20 cu One UI 3.0. Firmware-ul...

Datele când telefoanele Galaxy vor primi One UI 3.0 bazată pe Android 11

Samsung a lansat foaia de parcurs completă pentru actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 pentru dispozitivele Galaxy. Probabil că nu...

Samsung Internet 13.0 duce experiența de navigare la nivelul următor

Samsung a anunțat o nouă actualizare a Samsung Internet, browserul său web rapid, ușor de utilizat și de încredere. Samsung Internet 13.0...

Cele mai bune fețe de ceas pentru Samsung Galaxy Fit 2

Unul dintre punctele forte ale trackerului de fitness Samsung Galaxy Fit 2 este prețul său excelent. Nu credem că am văzut un...

Noul Bixby cu o experiență simplificată și funcții solicitate de utilizatori

De la prima lansare în 2017, Samsung a îmbunătățit permanent pe Bixby. A făcut din el un asistent mai inteligent pentru ai...

Samsung a vândut de două ori mai multe telefoane decât Apple în Q3 2020

Samsung și-a menținut fără probleme coroana pentru poziția numărul unu pe piața globală a smartphone-urilor. Mai mult decât atât, gigantul high-tech a...