Acasă Stiri Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de...

Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de stocare

Samsung testează o variantă a gamei Note, Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă.

Știrea ne parvine prin intermediul renumitului tipster de la Weibo, Ice Universe.

Telefonul este planificat să fie lansat în Corea de Sud alături de modelul standard care vine cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare, înainte de a-și face inevitabil drumul și spre China.

În plus, Ice Universe a arătat că Samsung Galaxy Note 8 va ajunge la vânzare în trei culori, printre care Black Midnight și Orchid Gray.

Tipsterul rival Roland Quant consideră că a treia variantă va fi o nouă nuanță de albastru Deep Blue, diferită de superba nuanță Blue Coral, care a debutat pe Galaxy Note 7, dar nu are încă dovezi care să îi susțină afirmația.

Alte specificații pretinse a fi în dotarea lui Note 8 Emperor Edition, includ un afișaj Infinity de 6,3 inch, un procesor Exynos 8895 / Snapdragon 835 și o baterie de 3.300 mAh. De asemenea, smartpone-ul va fi lansat cu versiunea Android 7.1.1 Nougat, așteptam Android O! Așteptăm și funcții noi și îmbunătățite pentru S Pen.

Cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă, mai avem nevoie oare de slotul pentru card microSD? sau îl împingem la o capacitate de stocare de până la 384GB / 512GB!

SD (Secure Digital), este un card de memorie non-volatil dezvoltat pentru utilizarea în dispozitive portabile. A fost introdus în august 1999 și a fost dezvoltat în comun de SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba. MiniSD a fost introdus în martie 2003 iar microSD a fost introdus în iulie 2005 ambele de SanDisk Corporation.

Împăratul (Emperor), va fi probabil o ediție specială și în același timp limitată a lui Samsung Galaxy Note 8, iar prețul va depăși în mod sigur estimările noastre.

Compania sud-coreeană lucrează la un model Galaxy Note 8 cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, acesta va fi lansat în Europa, America de Nord și America de Sud, unde se zvonește că va avea un preț colosal de peste 1.100 de dolari.

Dacă aceasta știre se dovedește a fi adevărată, Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai scump smartphone Samsung lansat până în prezent.

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, telefonul „împărătesc” este puțin probabil să se vândă în afara piețelor asiatice adică în Corea de Sud și China.

SourceSamMobile

Stiri

Cum să mutați bara URL în partea de jos pe ecran la browserul Samsung Internet

Samsung Internet este browserul stoc pentru fiecare telefon și tabletă Galaxy produsă de compania Samsung. Este foarte simplu de utilizat, puteți opta...

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....

Mai multe telefoane Galaxy vor fi rezistente la apă în 2022 dar tabletele nu

Rezistența la apă este o caracteristică care nu apare suficient de des în titluri. Cu toate acestea, cei doi mari jucători din...