Acasă Stiri Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de...

Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de stocare

Samsung testează o variantă a gamei Note, Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă.

Știrea ne parvine prin intermediul renumitului tipster de la Weibo, Ice Universe.

Telefonul este planificat să fie lansat în Corea de Sud alături de modelul standard care vine cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare, înainte de a-și face inevitabil drumul și spre China.

În plus, Ice Universe a arătat că Samsung Galaxy Note 8 va ajunge la vânzare în trei culori, printre care Black Midnight și Orchid Gray.

Tipsterul rival Roland Quant consideră că a treia variantă va fi o nouă nuanță de albastru Deep Blue, diferită de superba nuanță Blue Coral, care a debutat pe Galaxy Note 7, dar nu are încă dovezi care să îi susțină afirmația.

Alte specificații pretinse a fi în dotarea lui Note 8 Emperor Edition, includ un afișaj Infinity de 6,3 inch, un procesor Exynos 8895 / Snapdragon 835 și o baterie de 3.300 mAh. De asemenea, smartpone-ul va fi lansat cu versiunea Android 7.1.1 Nougat, așteptam Android O! Așteptăm și funcții noi și îmbunătățite pentru S Pen.

Cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă, mai avem nevoie oare de slotul pentru card microSD? sau îl împingem la o capacitate de stocare de până la 384GB / 512GB!

SD (Secure Digital), este un card de memorie non-volatil dezvoltat pentru utilizarea în dispozitive portabile. A fost introdus în august 1999 și a fost dezvoltat în comun de SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba. MiniSD a fost introdus în martie 2003 iar microSD a fost introdus în iulie 2005 ambele de SanDisk Corporation.

Împăratul (Emperor), va fi probabil o ediție specială și în același timp limitată a lui Samsung Galaxy Note 8, iar prețul va depăși în mod sigur estimările noastre.

Compania sud-coreeană lucrează la un model Galaxy Note 8 cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, acesta va fi lansat în Europa, America de Nord și America de Sud, unde se zvonește că va avea un preț colosal de peste 1.100 de dolari.

Dacă aceasta știre se dovedește a fi adevărată, Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai scump smartphone Samsung lansat până în prezent.

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, telefonul „împărătesc” este puțin probabil să se vândă în afara piețelor asiatice adică în Corea de Sud și China.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...