Acasă Stiri Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de...

Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de RAM și 256GB de stocare

Samsung testează o variantă a gamei Note, Galaxy Note 8 Emperor Edition, cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă.

Știrea ne parvine prin intermediul renumitului tipster de la Weibo, Ice Universe.

Telefonul este planificat să fie lansat în Corea de Sud alături de modelul standard care vine cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare, înainte de a-și face inevitabil drumul și spre China.

În plus, Ice Universe a arătat că Samsung Galaxy Note 8 va ajunge la vânzare în trei culori, printre care Black Midnight și Orchid Gray.

Tipsterul rival Roland Quant consideră că a treia variantă va fi o nouă nuanță de albastru Deep Blue, diferită de superba nuanță Blue Coral, care a debutat pe Galaxy Note 7, dar nu are încă dovezi care să îi susțină afirmația.

Alte specificații pretinse a fi în dotarea lui Note 8 Emperor Edition, includ un afișaj Infinity de 6,3 inch, un procesor Exynos 8895 / Snapdragon 835 și o baterie de 3.300 mAh. De asemenea, smartpone-ul va fi lansat cu versiunea Android 7.1.1 Nougat, așteptam Android O! Așteptăm și funcții noi și îmbunătățite pentru S Pen.

Cu 8GB de memorie RAM și 256GB de stocare internă, mai avem nevoie oare de slotul pentru card microSD? sau îl împingem la o capacitate de stocare de până la 384GB / 512GB!

SD (Secure Digital), este un card de memorie non-volatil dezvoltat pentru utilizarea în dispozitive portabile. A fost introdus în august 1999 și a fost dezvoltat în comun de SanDisk, Panasonic (Matsushita Electric) și Toshiba. MiniSD a fost introdus în martie 2003 iar microSD a fost introdus în iulie 2005 ambele de SanDisk Corporation.

Împăratul (Emperor), va fi probabil o ediție specială și în același timp limitată a lui Samsung Galaxy Note 8, iar prețul va depăși în mod sigur estimările noastre.

Compania sud-coreeană lucrează la un model Galaxy Note 8 cu 6 GB memorie RAM și 128 GB de stocare. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, acesta va fi lansat în Europa, America de Nord și America de Sud, unde se zvonește că va avea un preț colosal de peste 1.100 de dolari.

Dacă aceasta știre se dovedește a fi adevărată, Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai scump smartphone Samsung lansat până în prezent.

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, telefonul „împărătesc” este puțin probabil să se vândă în afara piețelor asiatice adică în Corea de Sud și China.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...