Pentru oamenii de afaceri, Galaxy Note 8 Enterprise Edition lansat în SUA

1285
Samsung Electronics America Inc. a lansat Samsung Galaxy Note 8 Enterprise Edition, în Statele Unite, după o lansare în Coreea de Sud și Germania, de acum câteva săptămâni. Este un telefon conceput pentru companii și corporații, are aceleași specificații ca obișnuitul Galaxy Note 8, dar este încărcat cu software orientat spre afaceri pentru securitate sporită și gestionare a dispozitivelor. Samsung numește ediția Enterprise o „ofertă de primă afacere„, iar telefonul vine cu Samsung Knox Configure și firmware-ul Samsung Enterprise over the Air (E-FOTA) pentru a ajuta administratorii IT să configureze de la distanță dispozitivele și să păstreze datele lor de afaceri securizate, cu o experiență completă a noii embleme Galaxy Note 8. Samsung include, deasemenea, suportul „PC-class product lifecycle„, care include o promisiune de actualizări de securitate lunară timp de trei ani și o garanție că modelul Enterprise Edition al telefonului va fi disponibil pentru cumpărare pentru următorii doi ani, astfel încât întreprinderile să poată fi sigure că nu vor trebui să cumpere brusc un dispozitiv diferit în câteva luni. „Întreprinderile moderne se confruntă cu un conflict atunci când vine vorba de strategiile lor mobile, conducătorii lor au nevoie de telefoane sigure și puternice atunci când discută probleme interne„, a spus Eric McCarty , Vicepreședinte Mobile Marketing, Samsung Electronics America. „Note 8 Enterprise Edition ajută la rezolvarea acestei probleme oferind instrumente simple și cuprinzătoare pentru a gestiona în siguranță mediul de afaceri, oferind utilizatorilor un dispozitiv care îl vor iubi„. Cu Galaxy Note 8, utilizatorii primesc un afișaj Infinity mare, care se potrivește confortabil într-o singură mână și un stilou S Pen îmbunătățit pentru a scrie notițe în memoria ecranului sau pentru a adnota rapid documente și fotografii. Galaxy Note 8 oferă cea mai bună cameră inteligentă pentru capturarea fotografiilor, împreună cu capabilitățile îmbunătățite ale Samsung DeX, pentru cei care au nevoie să-și extindă experiența mobilă fără probleme pe desktop – indiferent dacă se află pe teren, la birou sau acasă.

Desktop este un cuvânt englez cu traducerea „suprafața mesei de lucru”. În tehnologia calculatoarelor, desktopul este un calculator relativ mic, care poate fi plasat pe masa de lucru. Tot desktop-ul se mai numește și tipul constructiv respectiv. În general, calculatorul tip desktop este ușor de transportat, dar prea greu pentru a fi și portabil.

Telefonul este construit pe fundația lui Galaxy Note 8 – o colecție de caracteristici și capabilități unice care, împreună, au redefinit experiența mobilă. Acestea includ rezistență la apă și praf IP68, încărcare rapidă fără fir și performanță puternică cu memorie RAM de 6 GB și memorie extensibilă. Securitatea solidă a telefonului este asigurată prin alegerea metodelor de autentificare biometrice și a platformei de securitate Samsung Knox. Specificații Samsung Galaxy Note 8 Enterprise Edition:
  • Display: 6,3 inch, Display Infinity, Quad HD + Super AMOLED.
  • Procesor: Octa-core (2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad) 64 biți.
  • Rețea: LTE Cat 16.
  • Sistem de operare: Android 7.1.1.
  • Dimensiuni și greutate: 163 x 75 x 8,6 mm / 195 grame.
  • Camere: spate 12 MP Wide Lens cu OIS, față 8MP AF (F1.7) + Iris Scanner.
  • Baterie: 3.300 mAh. – încărcare fără fir Compatibil cu WPC și PMA.
  • Memorie: 6 GB RAM / 64 GB, extensibilă până la 256 GB cu un card MicroSD.
  • Audio: MP3, M4A, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTL, RTX, OTA, DSF, DFF.
  • Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEB.
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4 / 5GHz), VHT80 MU-MIMO 1024 QAM, Bluetooth v5.0 (LE până la 2Mbps), ANT+, USB tip-C, NFC, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou.
  • Senzori: Accelerometru, barometru, amprentă digitală, geomagnetic, giroscop, senzor hall, ritm cardiac, iris, presiune, proximitate, lumină RGB.
  • Caracteristici suplimentare: Knox 2.98, Samsung Dex, Bixby (Voice10, Vision, Home, Reminder), Samsung Connect, Samsung Pass, Samsung Cloud, Samsung Health, Samsung Pay(NFC, MST).
Samsung Galaxy Note 8 Enterprise Edition este disponibil imediat pentru comenzi și va costa 994 $.
SURSĂSamsung News