Acasă Stiri Galaxy Note 8 mai mare și mult mai puternic decât Galaxy S8

Galaxy Note 8 mai mare și mult mai puternic decât Galaxy S8

Samsung are un an foarte bun cu setul său Galaxy S8 care va câștiga o serie de premii, dar, vine din urmă Galaxy Note 8 mai mare și mult mai puternic decât Galaxy S8.

Dintre Galaxy S8 sau Galaxy Note 8 – ce smartphone Samsung trebuie să alegem?, pe care trebuie și merită să ne cheltuim banii?

Samsung Galaxy S8 este pe cale să fie cel mai bun telefon din 2017 și va fi cu siguranță.

Cu designul său uimitor, performanțele uluitoare și camera îmbunătățită este foarte greu să reproșezi ceva acestui telefon emblematic.

Cu toate acestea, înainte de a vă grăbi să cumpărați unul, Galaxy S8 ar putea avea o concurență foarte puternică și nu vorbim aici despre Apple iPhone 8.

Samsung pare să lanseze noul său Galaxy Note 8 încă din luna viitoare și, dacă zvonurile sunt adevărate, acesta va include caracteristici care nu sunt disponibile pe Samsung Galaxy S8.

Deci, ce este nou pe Galaxy Note 8 și de ce ar trebui să mai așteptăm înainte de a ne cheltui banii?

Samsung Galaxy Note 8 este programat să fie lansat în această vară, sfârșitul lui august sau începutul lui septembrie, cu un design Infinity similar cu cel al lui Galaxy S8 – cu un afișaj mai mare și caracteristici avansate, dar și inconfundabilul stilou S Pen.

Deși Note 8 va ajunge puțin mai târziu în acest an, există multe lucruri care sugerează că Samsung are ceva special planificat. Așteptăm cu mare plăcere aceste surprize.

Note 8 este așteptat să arate asemănător cu modelul Galaxy S8 cu un afișaj curb Infinity, care va acoperi aproape toată fața telefonului.

Va fi o diferență dintre ecranele celor două, deoarece Note 8 pare a fi dotat cu un afișaj mai mare decât actualul Galaxy S8+, toate informațiile duc spre o diagonală de 6,3 inch.

La fel ca în toate dispozitivele Note, Samsung va include un stilou, cu performanțe îmbunătățite și mai multă precizie.

Au circulat zvonuri despre stiloul S Pen, că va include o funcție de vibrație care oferă feedback când atinge ecranul lui Note 8.

Împreună cu ecranul mai mare și stiloul mai bun, diferența majoră care vine la Note 8 este probabilitatea ca acesta să includă o cameră cu două obiective.

Această configurație duală ar trebui să permită phablet-ului Samsung să adauge fotografiilor adâncime și efecte de zoom în stilul DSLR.

DSRL –(Digital Single-Lens Reflex) este o cameră foto digitală, foarte performantă, captează fotografii de o calitate ridicată și are posibilitati multiple de prelucrare a lor.

Nu avem nici o informație oficială privind prețul, dar zvonurile arată că Note 8 ar putea să treacă  bariera de 1.000 de dolari.

Intervievat de site-ul tehnic Osen, un oficial Samsung a scăpat totuși o mică informație despre prețul lui Note 8, spunând: „Știu că este vorba de aproximativ 1.000 de dolari până la 1.100 de dolari, în funcție de țara de origine„.

Dacă este adevărat, acest lucru va face noul smartphone Note 8 unul dintre cele mai scumpe dispozitive de pe piață.

Nu au fost încă trimise oficial invitații pentru lansarea lui Samsung Galaxy Note 8, dar acest phablet gigant ar putea fi dezvăluit încă de la sfârșitul lunii viitoare.

Manifestarea IFA din Berlin este adesea folosită de Samsung pentru a dezvălui cele mai recente și cele mai bune gadget-uri, iar 2017 nu credem că va fi diferit.

IFA 2017 Berlin își deschide porțile publicului la 1 septembrie, ceea ce ar putea sugera că o lansare ar putea veni cu câteva zile mai devreme la sfârșitul lunii august.

Nimic oficial deocamdată, doar zvonuri și speculații de presă, dar de cele mai multe ori viitoarele realități din industria telefoniei mobile, confirmă foarte multe din aceste premoniții apărute în presă.

Dacă vă place seria Note, ar trebui să mai așteptați câteva săptămâni înainte de a vă actualiza smartphone-ul.

Toate semnele indică faptul că acest nou dispozitiv este un vârf al clasei sale și cu siguranță cel mai bun phablet pe care Samsung la creat vreodată.

Cu toate acestea, dacă zvonurile sunt adevărate, ar putea fi un telefon mare, dar cu un preț pe măsură și, dacă nu sunteți dispuși să purtați un dispozitiv gigant în buzunar, Samsung Galaxy S8 este cea mai bună opțiune de la Samsung.

SourceExpress

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...