Acasă Stiri Specificațiile lui Galaxy Note 8 dezvăluite pe site-ul GFXBench

Specificațiile lui Galaxy Note 8 dezvăluite pe site-ul GFXBench

Este doar o chestiune de timp până ca Samsung să prezinte în mod oficial specificațiile lui Galaxy Note 8, dar acum specificațiile lui Galaxy Note 8 au fost dezvăluite pe site-ul de benchmarking GFXBench.

Deși scurgerea nu dezvăluie totul despre Note 8, ea oferă multe informații despre ceea ce ar putea fi inclus pe acest smartphone.

Există deja o mulțime de informații în spațiul media despre noul telefon.

Teaser-ul de prezentare spune „Do Big Things” – face lucruri mari! Dar oare ce face?

Prin această prezentare Samsung nu face altceva decât să ne aprindă imaginația.

Noul Galaxy Note 8 este așteptat să includă o serie de caracteristici actualizate, cum ar fi un afișaj curbat Infinity, o cameră cu două obiective și senzor de iris îmbunătățit, la fel și recunoaștere facială.

Așa cum era de așteptat, Galaxy Note 8 este alimentat de un procesor Exynos 8895 cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. Acesta va fi primul telefon smartphone de la Samsung care va fi lansat cu 6GB de RAM pe toate piețele.

RAMRandom Access Memory adică emorie cu acces aleator. Robert Dennard a inventat memoria RAM în 1966. Robert Dennard a studiat ingineria electrică iar cariera sa profesională a fost petrecută ca cercetător în cadrul IBM – International Business Machines.

Samsung a mai lansat anterior variante ale altor smartphone-uri emblematice cu memorie RAM de 6 GB, dar au fost limitate numai pe anumite piețe.

Ecranul va fi uriaș, de 6.4-inch cu o rezoluție de 2960 × 1440 pixeli, apare și în rezultatele de pe site-ul de benchmarking GFXBench. Un procesor grafic ARM Mali-G71 va fi de asemenea la bord.

Noul stylus digital, faimosul S-Pen, se zvonește că este mult mai precis și poate chiar vibra când atinge ecranul.

În cele din urmă, se pare că Note 8 va rula pe versiunea curentă de Android Nougat, deci fanii vor trebui în mod clar să aștepte un timp înainte de a avea acces la cel mai recent Android O.

Samsung va dezvălui Galaxy Note 8 la un eveniment din New York City pe 23 august. Știrile sugerează că acesta poate fi disponibil în magazine chiar în ziua următoare evenimentului, cel puțin în Statele Unite. Samsung va dezvălui, de asemenea, un nou dispozitiv wearable (purtabil) Gear Fit 2 Pro alături de noul dispozitiv emblematic.

Informațiile despre prețul și disponibilitatea acestui uriaș smartphone nu au fost făcute publice până acum, Samsung va confirma aceste detalii la evenimentul său de la New York.

Toate informațiile sunt pe aceeași lungime de undă privind prețul, se sugerează că ar putea costa mai mult de 1.000 euro în unele piețe.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...