Specificațiile lui Galaxy Note 8 dezvăluite pe site-ul GFXBench

1121

Este doar o chestiune de timp până ca Samsung să prezinte în mod oficial specificațiile lui Galaxy Note 8, dar acum specificațiile lui Galaxy Note 8 au fost dezvăluite pe site-ul de benchmarking GFXBench.

Deși scurgerea nu dezvăluie totul despre Note 8, ea oferă multe informații despre ceea ce ar putea fi inclus pe acest smartphone.

Există deja o mulțime de informații în spațiul media despre noul telefon.

Teaser-ul de prezentare spune „Do Big Things” – face lucruri mari! Dar oare ce face?

Prin această prezentare Samsung nu face altceva decât să ne aprindă imaginația.

Noul Galaxy Note 8 este așteptat să includă o serie de caracteristici actualizate, cum ar fi un afișaj curbat Infinity, o cameră cu două obiective și senzor de iris îmbunătățit, la fel și recunoaștere facială.

Așa cum era de așteptat, Galaxy Note 8 este alimentat de un procesor Exynos 8895 cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. Acesta va fi primul telefon smartphone de la Samsung care va fi lansat cu 6GB de RAM pe toate piețele.

RAMRandom Access Memory adică emorie cu acces aleator. Robert Dennard a inventat memoria RAM în 1966. Robert Dennard a studiat ingineria electrică iar cariera sa profesională a fost petrecută ca cercetător în cadrul IBM – International Business Machines.

Samsung a mai lansat anterior variante ale altor smartphone-uri emblematice cu memorie RAM de 6 GB, dar au fost limitate numai pe anumite piețe.

Ecranul va fi uriaș, de 6.4-inch cu o rezoluție de 2960 × 1440 pixeli, apare și în rezultatele de pe site-ul de benchmarking GFXBench. Un procesor grafic ARM Mali-G71 va fi de asemenea la bord.

Noul stylus digital, faimosul S-Pen, se zvonește că este mult mai precis și poate chiar vibra când atinge ecranul.

În cele din urmă, se pare că Note 8 va rula pe versiunea curentă de Android Nougat, deci fanii vor trebui în mod clar să aștepte un timp înainte de a avea acces la cel mai recent Android O.

Samsung va dezvălui Galaxy Note 8 la un eveniment din New York City pe 23 august. Știrile sugerează că acesta poate fi disponibil în magazine chiar în ziua următoare evenimentului, cel puțin în Statele Unite. Samsung va dezvălui, de asemenea, un nou dispozitiv wearable (purtabil) Gear Fit 2 Pro alături de noul dispozitiv emblematic.

Informațiile despre prețul și disponibilitatea acestui uriaș smartphone nu au fost făcute publice până acum, Samsung va confirma aceste detalii la evenimentul său de la New York.

Toate informațiile sunt pe aceeași lungime de undă privind prețul, se sugerează că ar putea costa mai mult de 1.000 euro în unele piețe.