Acasă Stiri Specificațiile lui Galaxy Note 8 dezvăluite pe site-ul GFXBench

Specificațiile lui Galaxy Note 8 dezvăluite pe site-ul GFXBench

Este doar o chestiune de timp până ca Samsung să prezinte în mod oficial specificațiile lui Galaxy Note 8, dar acum specificațiile lui Galaxy Note 8 au fost dezvăluite pe site-ul de benchmarking GFXBench.

Deși scurgerea nu dezvăluie totul despre Note 8, ea oferă multe informații despre ceea ce ar putea fi inclus pe acest smartphone.

Există deja o mulțime de informații în spațiul media despre noul telefon.

Teaser-ul de prezentare spune „Do Big Things” – face lucruri mari! Dar oare ce face?

Prin această prezentare Samsung nu face altceva decât să ne aprindă imaginația.

Noul Galaxy Note 8 este așteptat să includă o serie de caracteristici actualizate, cum ar fi un afișaj curbat Infinity, o cameră cu două obiective și senzor de iris îmbunătățit, la fel și recunoaștere facială.

Așa cum era de așteptat, Galaxy Note 8 este alimentat de un procesor Exynos 8895 cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare. Acesta va fi primul telefon smartphone de la Samsung care va fi lansat cu 6GB de RAM pe toate piețele.

RAMRandom Access Memory adică emorie cu acces aleator. Robert Dennard a inventat memoria RAM în 1966. Robert Dennard a studiat ingineria electrică iar cariera sa profesională a fost petrecută ca cercetător în cadrul IBM – International Business Machines.

Samsung a mai lansat anterior variante ale altor smartphone-uri emblematice cu memorie RAM de 6 GB, dar au fost limitate numai pe anumite piețe.

Ecranul va fi uriaș, de 6.4-inch cu o rezoluție de 2960 × 1440 pixeli, apare și în rezultatele de pe site-ul de benchmarking GFXBench. Un procesor grafic ARM Mali-G71 va fi de asemenea la bord.

Noul stylus digital, faimosul S-Pen, se zvonește că este mult mai precis și poate chiar vibra când atinge ecranul.

În cele din urmă, se pare că Note 8 va rula pe versiunea curentă de Android Nougat, deci fanii vor trebui în mod clar să aștepte un timp înainte de a avea acces la cel mai recent Android O.

Samsung va dezvălui Galaxy Note 8 la un eveniment din New York City pe 23 august. Știrile sugerează că acesta poate fi disponibil în magazine chiar în ziua următoare evenimentului, cel puțin în Statele Unite. Samsung va dezvălui, de asemenea, un nou dispozitiv wearable (purtabil) Gear Fit 2 Pro alături de noul dispozitiv emblematic.

Informațiile despre prețul și disponibilitatea acestui uriaș smartphone nu au fost făcute publice până acum, Samsung va confirma aceste detalii la evenimentul său de la New York.

Toate informațiile sunt pe aceeași lungime de undă privind prețul, se sugerează că ar putea costa mai mult de 1.000 euro în unele piețe.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...