„Do Bigger Things” Samsung Galaxy Note 8 un smartphone pentru viitor

2051

United States, New York, 23 august 2017, ora 18.00 (11.00 AM ora locală), Samsung a lansat Galaxy Note 8. După multe presupuneri și speculații de tot felul, uriașul phablet de la Samsung a văzut lumina zilei.

Conceput pentru a vă ajuta să obțineți mai mult în muncă și în viața cu un afișaj Infinity, un stilou S Pen și o cameră dublă îmbunătățită cu stabilizare optică a imaginii, este Samsung Galaxy Note 8.

Galaxy Note 8, este conceput pentru persoanele care doresc să facă lucruri mai mari. Cu Galaxy Note 8, consumatorii primesc un afișaj Infinity mai mare, care se potrivește confortabil într-o singură mână, S Pen pentru a comunica în moduri mai personale și cea mai bună cameră de smartphone a lui Samsung, pentru a face fotografii uimitoare. Galaxy Note 8 este conceput pentru consumatori și se sprijină pe tehnologia de ultimă oră.

Samsung a introdus seria Note în 2011. Potrivit cercetărilor de piață Samsung, 85% dintre utilizatorii din gama Note spun că sunt mândri să-și arate Nota și să o recomande prietenilor, iar 75% spun că este cel mai bun telefon pe care l-au avut vreodată.

Galaxy Note 8 are cel mai mare ecran avut vreodată de un dispozitiv Note, totuși corpul său îngust face ca acesta să fie confortabil în mână. Ecranul de 6.3 inci Quad HD+, Super AMOLED Infinity, vă permite să vedeți mai multe și să derulați mai puțin. Note 8 vă oferă mai mult spațiu pentru a viziona, a citi și a schița, ​​transformând substanțial smartphone-ul.

De la introducerea sa, S Pen a fost una din caracteristicile definitorii ale gamei Note. Cu Galaxy Note 8, S Pen-ul îmbunătățit deschide noi moduri de a scrie, a desena și de a interacționa cu telefonul și de a comunica cu prietenii. Are un vârf mai fin, sensibilitate îmbunătățită la presiune și caracteristici care permit utilizatorilor să se exprime în moduri pe care nici un stylus sau smartphone nu le-au avut vreodată.

Ecranul Always On Display a lui Note 8, este mai puternic. Ecranul de oprire vă permite să preluați până la o sută de pagini de notificări.

Pentru călătoriile în străinătate sau atunci când întâlniți un site web într-o limbă străină, funcția îmbunătățită S Pen Traducere, vă permite să treceți cu mouse-ul peste text pentru a traduce rapid nu numai cuvinte individuale, ci și propoziții întregi, în până la 71 de limbi și să convertiți instantaneu unități și valute străine.

Acum aveți fotografii mai bune cu Note 8, are cel mai bun aparat de fotografiat din clasă.

Samsung a ridicat standardul pentru camerele smartphone și cu Galaxy Note 8, oferă cea mai puternică cameră de pe un smartphone.

Galaxy Note 8 este primul smartphone cu două camere la spate de 12MP cu stabilizare optică a imaginii atât pe obiectivele cu unghi larg cât și pe teleobiective. În modul Captură duală, ambele camere din spate realizează simultan două imagini și vă permit să salvați ambele imagini.

Obiectivul cu unghi larg are un senzor Dual Pixel cu focalizare automată rapidă, astfel încât să puteți capta fotografii mai clare chiar și în medii cu lumină scăzută. Galaxy Note 8 este echipat, de asemenea, cu o cameră de 8MP inteligentă cu orientare frontală.

Note 8 este construit pe moștenirea Galaxy – o colecție de caracteristici și capabilități unice care, împreună, au redefinit experiența mobilă.

Rezistența la apă și praf, acum patru ani, Samsung a introdus primul dispozitiv Galaxy cu rezistență la apă. Și astăzi, puteți să vă țineți telefonul Note 8 ori unde doriți. Puteți scrie și vorbi chiar și atunci când ecranul este umed.

Încărcare rapidă fără fir, acum doi ani, Samsung a introdus primul dispozitiv Galaxy cu încărcare fără fir. Note 8 suportă încă cele mai avansate capabilități de încărcare fără fir, astfel încât să puteți obține o încărcare rapidă și convenabilă fără a fi nevoie de porturi sau fire.

Securitate, Galaxy Note 8 oferă o gamă largă de opțiuni de autentificare biometrice, inclusiv scanare iris și amprente digitale. Samsung Knox oferă securitate la nivelul straturilor hardware și software și cu Secure Folder, păstrează datele dvs. personale și profesionale separate.

Performanță puternică, cu memorie RAM de 6 GB, procesor de 10nm și memorie extensibilă (până la 256 GB), aveți putere pentru a naviga, a transmite stream, a juca și a efectua mai multe sarcini.

Experiență Dex, Samsung DeX permite o experiență desktop, alimentată de telefonul dvs. Puteți să păstrați fișierele pe dispozitivul dvs., să efectuați lucrări în deplasare și să utilizați Samsung DeX atunci când aveți nevoie de un ecran chiar mai mare. Note 8 are asistentul inteligent Bixby, o modalitate mai inteligentă de a utiliza telefonul.

Perfecționarea stiloului S, S-Pen permite profesioniștilor să facă ceea ce alte smartphone-uri nu pot, cum ar fi notarea discretă a notelor din ecranul de memorie sau adnotarea rapidă a documentelor și fotografiilor.

Autentificare fără contact: Galaxy Note 8 oferă scanare pentru profesioniști – cum ar fi profesioniști în sectoarele de sănătate, construcții sau de siguranță publică care se pot afla într-o poziție în care trebuie să își deblocheze telefoanele fără să fie nevoiți să scaneze irisul sau amprent digitală.

Galaxy Note 8 va fi disponibil începând cu mijlocul lunii septembrie și va fi oferit în culorile: Black Midnight, Orchid Gray, Maple Gold și Deepsea Blue.

 

Specificații Samsung Galaxy Note 8
  • Afișaj de 6,3 inch Quad HD+ Super AMOLED, 2960 × 1440 (521ppi). Rezoluția implicită este Full HD+ și poate fi modificată la Quad HD+ (WQHD+) din Setări.
  • Camera spate: Cameră dublă cu OIS (Stabilizare optică a imaginii). Unghi larg: 12MP AF cu dublu pixel, F1.7, OI. Telefotografie: AF 12MP, F2.4, OIS. Zoom optic 2X, zoom digital de până la 10X.
  • Camera față: AF 8MP, F1.7.
  • Dimensiuni: Corp 162,5 x 74,8 x 8,6 mm.
  • Dimensiuni stylus S: 5,8 x 4,2 x 108,3 mm, 2,8 g, stiloul este certificat și el IP68.
  • Greutate: 195 grame.
  • Certificare: IP68, apă până la 1,5 metri adâncime timp de până la 30 de minute.
  • Procesor: Octa Core (2.3GHz Quad+ 1.7GHz Quad), procesor 64bit, 10nm. Octa Core (2.35GHz Quad+ 1.9GHz Quad), procesor 64bit, 10nm. Poate fi diferit în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață.
  • Memorie: RAM de 6 GB (LPDDR4), memorie internă 64GB / 128GB / 256GB. Poate fi diferită în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață.
  • Card SIM: Unic: un slot Nano SIM și un slot MicroSD (până la 256 GB) sau Hibrid: un slot Nano SIM și unul Nano SIM sau un slot MicroSD (până la 256 GB).
  • Acumulator: 3.300mAh, timp de vorbire 22 ore.
  • Încărcarea fără fir: compatibilă cu WPC și PMA, încărcare rapidă compatibilă cu QC 2.0.
  • Sistem de operare: Android 7.1.1.
  • Rețea: LTE Cat. 16. Poate fi diferită în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață.
  • Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4 / 5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth v 5.0 (LE până la 2Mbps), ANT +, USB de tip C, NFC, Locație (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou).
  • Samsung Pay: NFC, MST.
  • Senzori: accelerometru, barometru, senzor de amprentă digitală, giroscopic, senzor geomagnetic, Hall senzor, senzor de frecvență cardiacă, senzor de proximitate, senzor de lumină RGB, senzor de iris, senzor de presiune.
  • Tipuri de blocare biometrică: scanner iris, scanner amprente digitale, recunoaștere facială.
  • Audio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL.
  • Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEB.
SURSĂSamsung News