Samsung Galaxy Note 8 trece de FCC, și va veni în patru variante

1136

Cel mai la modă subiect pentru iubitorii de smartphone în general și în special pentru fanii Samsung este lansarea lui Samsung Galaxy Note 8, care acum a trecut de comisia americană FCC, și va veni în patru variante.

Samsung, după cum probabil știți, se pregătește iarăși pentru o nouă lansare premium din seria Note, phabletul Samsung Galaxy Note 8 bate la ușă pentru o intrare triumfală.

Am auzit zvonurile, am văzut filme și fotografii cu el, știm ceva și despre specificații, acum așteptăm și o invitație la evenimentul de lansare, sau de ce nu, măcar la IFA 2017 Berlin.

Sperăm să le facem o surpriză fanilor și tuturor celor care ne citesc și ne urmăresc!

Acum, o veste bună, dispozitivul Galaxy Note 8 a fost certificată de comisia federală americană FCC.

Listarea la FCC ne oferă foarte puține informații despre un smartphone, cele mai suculente informații sunt ascunse din cauza unei cereri de confidențialitate. Listare la FCC ne dă niște idei, dar nu cum arată în realitate telefonul. Ceea ce simțim și credem că este adevărat, este că va avea același ecran Infinity cum au Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un display de 6,3 inch HD+, super AMOLED. Și cel mai interesant lucru este că va fi primul smartphone Samsung cu camera dublă în spate. Când vine vorba de memorie, de asemenea, este un adevărat pachet de putere. Se spune că acesta are memorie RAM de 6 GB, precum și o memorie internă de 64 GB. Nu va lipsi ceva specific acestei game, ceva pentru semnătură – S Pen-ul.

Samsung a dezvăluit, de asemenea, lansarea unei variante de 256 GB a lui Galaxy Note 8.

O informație nouă, de interes relativ, Samsung Galaxy Note 8 va fi produs în patru variante distincte: una pentru piața globală alimentată de un Exynos 8895 SoC, două cu un procesor Snapdragon 835 în interior și un model exclusiv pentru afișare fără capacități wireless.

SoC – system on a chip, sistem pe un cip – este un circuit integrat care cuprinde toate componentele unui telefon mobil, calculator sau a altor sisteme electronice. Poate conține funcții digitale, analogice, cu semnal mixt și de frecvență radio – toate pe o singură bază. SoC-urile sunt foarte folosite pe mobile datorită consumului redus de energie.

Samsung adoptă aceeași abordare la fel ca în cazul lui Galaxy S8: mai degrabă decât să producă o multitudine de modele de dispozitive furnizate anumitor operatori (așa cum s-a întâmplat în trecut), va produce doar două modele: una pentru operatorii de telefonie mobilă și una deblocată direct din fabrică. În mod ciudat, modelul pentru operatori (acest model este blocat în rețeaua telefonică a operatorului ce vinde telefonul) este singurul din aceste patru care va fi produs în Corea de Sud – celelalte trei sunt fabricate în locația lui Samsung Electronics din Vietnam.

A mai rămas foarte puțin până pe 23 august când Samsung prezintă viitorul star la New York, așteptăm să vedem ce ne va oferi cu adevărat acest nou smartphone high-end de la Samsung.

VIAPhoneArena