Acasă Stiri Galaxy Note 9 cu un asistent inteligent Bixby 2.0 modernizat

Galaxy Note 9 cu un asistent inteligent Bixby 2.0 modernizat

Gray G. Lee, șeful Centrului AI de la Samsung Research, a declarat că noul model Samsung Galaxy Note 9 va avea o platformă de inteligență artificială modernizată, un Bixby 2.0 mai inteligent, cu un timp de răspuns mult mai rapid. Declarația a fost făcută pentru The Korea Herald la o conferință de presă pentru a anunța viziunea Samsung pentru AI. Lee a confirmat că Samsung va introduce Bixby 2.0 o dată cu smartphone-ul său emblematic Note 9, care urmează să fie lansat în a doua jumătate a acestui an.

Acum trei luni CEO-ul Samsung Mobile, DJ Koh a anunțat va introduce Bixby 2.0 cu Galaxy Note 9. Acest lucru a fost reiterat acum de către Gray G. Lee, directorul Centrului AI Samsung Research. Samsung a mai vorbit despre Bixby 2.0 la sfârșitul anului trecut, când a spus că următoarea actualizare majoră pentru asistentul său digital va fi o „reinventare îndrăzneață” a platformei Bixby.

Samsung merge pe ideea transformării acestuia, de la un asistent digital de bază, într-un instrument de inteligență. Samsung va aduce pe Bixby la o varietate de dispozitive electronice de larg consum.

Viziunea Samsung pentru inteligența artificială are cinci direcții – centrată pe utilizator, învățare constantă, întotdeauna prezent, mereu util și întotdeauna sigur. Pentru a-și îmbunătăți în continuare platforma și tehnologiile AI, Samsung va continua să înființeze centre de AI în diferite părți ale lumii și va căuta, de asemenea, fuziuni și achiziții ale companiilor AI promițătoare. Scopul este de a conecta 14 milioane de dispozitive Samsung cu Bixby în 2018, apoi toate produsele noi începând cu anul 2020. Galaxy Note 9 va fi primul smartphone cu Bixby 2.0.

Un sondaj din mai 2017 a constatat că cei mai utilizați asistenți inteligenți în SUA sunt Siri de la Apple (34%), Google Asistent (19%), Amazon Alexa (6%) și Cortana de la Microsoft (4%). Apple și Google au baze mari de utilizatori pe smartphone-uri. Microsoft pe computere personale bazate pe Windows, smartphone-uri și difuzoare inteligente. Alexa pe difuzoare inteligente.

Samsung Display a început producția în masă a afișajelor OLED de 6,38 inch pentru Galaxy Note 9 în luna aprilie, cu aproximativ două luni mai devreme decât a făcut-o înainte pentru modelele Note. Având în vedere că producția de panouri a început mai devreme decât calendarul normal, concluzia vine de la sine, Samsung va lansa Note 9, cu cel puțin o lună mai devreme decât anul trecut când a lansat pe Galaxy Note 8.

Surse din domeniul telefoniei mobile și din anturajul companiei Samsung prognozează debutul noului Galaxy Note 9 la sfârșitul lunii iulie, a lui Samsung Galaxy S10 în ianuarie la CES 2019 Las Vegas și a primului smartphone pliabil în februarie la MWC 2019 Barcelona. Din aceleași surse, Samsung pare să accelereze programul pentru noile smartphone-uri emblematice care sunt programate pentru lansare în cursul acestui an și în 2019.

Furnizarea de panouri de afișare flexibile pentru primul smartphone pliabil Samsung este de așteptat să înceapă în noiembrie, potrivit unei surse Samsung sub protecția anonimatului. „Ar fi nevoie de două până la trei luni pentru a asambla piesele, astfel încât primele telefoane pliabile să debuteze în luna februarie„, a spus sursa.

Samsung a refuzat să confirme aceste termene pentru noile produse.

Furnizorii de componente pentru viitoarele telefoane emblematice Samsung consideră că producătorul mondial de smartphone-uri se pregătește să lanseze telefoanele puțin mai devreme decât anii precedenți din diverse motive, inclusiv vânzările reduse ale celor mai recente serii Galaxy S9.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...