Note 9 cu buton fizic pentru capturi de ecran și camera foto

1853

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi echipat cu un nou buton fizic, conform mai multor surse din domeniu. Acest al 5-lea buton, situat în partea inferioară a carcasei phablet-ului în dreapta, va fi dedicat în principal pentru capturi de ecran și pentru controlul camerei foto de pe Galaxy Note 9. În paralel, o nouă scurgere de informații a confirmat prezența sistemului de operare Android 8.1 Oreo la bord.

Cu câteva zile în urmă, Ice Universe, faimos pentru postările sale din lumea smartphone-urilor, a lansat o fotografie a unei huse de protecție a lui Galaxy Note 9 – ați văzut acest lucru și pe iLoveSamsung. Fotografia confirmă prezența unui senzor foto dublu orizontal și noua locație a senzorului de amprentă digitală. În plus față de locația butonului Bixby, pentru expertul de voce Samsung, se poate vedea un spațiu pentru un nou buton în partea din dreapta jos a telefonului.

Potrivit informațiilor din mass media coreeană de la The Korea Herald, acest buton va permite utilizatorilor să facă capturi de ecran rapide. În prezent, pentru a face o captură de ecran pe un smartphone Samsung Galaxy S9, de exemplu, trebuie să apăsați timp de o secundă butoanele „ON / OFF” și „reducerea volumului”. Este, de asemenea, posibilă capturarea prin glisarea palmei de la dreapta la stânga a ecranului tactil.

Conform acestor informații din The Korea Herald, Samsung a brevetat recent o tehnologie numită „tehnologie de captură perfectă”. Această opțiune ar funcționa mână în mână cu asistentul inteligent Bixby. Acesta ar putea acum să detecteze informațiile cheie prezente pe capturile de ecran. Ideea amintește de Google Now On Tap, o caracteristică apărută cu sistemul de operare Android Marshmallow, capabilă să analizeze conținutul ecranului smartphone-ului pentru a vă oferi informații detaliate despre ce apare pe ecran.

The Korea Herald face parte din Herald Corp., o companie sud-coreeană de media care oferă o varietate de conținuturi prin intermediul publicațiilor și filialelor sale. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud și a fost fondat în 1953. The Korea Herald este un ziar zilnic de limbă engleză, distribuit în peste 80 de țări și are peste 1 milion de cititori zilnic pentru ediția online.

Potrivit aceleași surse, acest nou buton fizic va permite, de asemenea, utilizatorilor să regleze cu ușurință deschiderea senzorului foto dual aflat pe Galaxy Note 9. Cu un singur clic, butonul va înregistra, un clip video al ecranului sau va declanșa camera foto. Un al doilea clic va încheia această înregistrare. În cele mai recente știri, acest buton va fi util în mai multe aplicații diferite. Și alte funcții sunt așteptate de la acest buton.

Conform unei alte postări, Ice Universe a confirmat din nou că Note 9 va rula Android 8.1 Oreo și va beneficia de Samsung Experience 9.5. Nu este o surpriză. Anul trecut, Galaxy Note 8 a fost prezentat cu Android 7.1 Nougat. Reamintim că Galaxy Note 9 va fi echipat cu o baterie de 4.000 mAh și Bixby 2.0, o versiune mai rapidă și mai precisă a asistentului Samsung. Cele mai recente știri dau ca prezentare oficială a lui Note 9 în data de 9 august 2018.

SURSĂPhonAndroid