Samsung Galaxy Note 9 apare în toată splendoarea cu designul său final, într-un concept video care este inspirat de toate scurgerile de informații de până acum. Canalul YouTube Concept Creator nu lasă loc fanteziei și vine cu „fapte”. Smartphone-ul, conform celor mai multe informații, seamănă cu Galaxy Note 8 în timp ce putem vedea, de asemenea, noul stylus S-Pen care însoțește nava amiral.

Designerii de la Concept Creator spun referitor la realizarea acestui video: „Aceasta este Samsung Galaxy Note 9, care va fi anunțat pe 9 august 2018, am făcut acest concept video bazat pe toate scurgerile de informații de până acum!„. Acest concept de film video pare a fi mult mai aproape de felul în care va arăta smartphone-ul din tot ceea ce am văzut până acum.

Știm destul de multe lucruri despre Galaxy Note 9, multe dintre specificații, prețul aproximativ și designul său chiar înainte de prezentarea oficială. Samsung nu a reușit să păstreze prea bine secretul despre viitorul său smartphone emblematic. Dar, toate acestea informații trebuie să le luăm cu unele rezerve, pentru că firma sud-coreeană nu a făcut public nimic oficial. Este foarte posibil ca Samsung să ne facă și unele surprize la prezentarea phabletului.

Privind la acest concept video, concept „realist” al telefonului Note 9, vedem că phabletul are o carcasă de metal și sticlă. Panourile din față și din spate sunt curbate pe părțile laterale în spiritul designului Samsung. S Pen-ul care rulează Bluetooth este acolo în toată splendoarea sa și se află într-o locație din stânga jos a navei pilot. Pe marginea stângă observăm prezența butoanelor de volum, precum și a unui buton fizic dedicat lui Bixby. Butonul din stânga este butonul de alimentare. Afișajul arată marginile superioare și inferioare mai subțiri decât cele existente pe Galaxy Note 8.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Bluetooth este un standard de tehnologie fără fir pentru schimbul de date pe distanțe scurte. Dezvoltarea tehnologiei a fost inițiată în 1989 de Nils Rydbeck, la Ericsson Mobile, Suedia. În 1996, Intel, Ericsson și Nokia, s-au întâlnit pentru a standardiza această tehnologie și pentru a sprijini conectivitatea între diferite produse.[/vc_message]

Partea din spate ne arată un senzor de fotografie dublu centrat pe partea superioară, în timp ce senzorul de amprentă este situat chiar sub acesta. Referitor la fișa tehnică artiștii canalului YouTube menționează pe parcursul acestei prezentări video, prezența unei baterii de 4.000 mAh, procesorul Exynos 9810 sau Snapdragon 845 în funcție de piața unde va fi comercializat, 8 GB de memorie RAM și până la 512 GB de memorie internă.

Prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 9 este foarte apropiată, deoarece evenimentul va avea loc pe 9 august 2018 la Barclays Center din New York.