Au apărut fotografii cu Galaxy Note 9 în culoarea Deep Sea Blue

2356

Samsung Galaxy Note 9 este planificat pentru prezentarea oficială peste două săptămâni, în 9 august, la un eveniment din New York City. Până acum au apărut mai multe fotografii ale viitorului phablet, de fapt cel mai recent a apărut în varianta Lilac Purple.

Ei bine, acum avem o fotografie exclusivă a lui Galaxy Note 9 în culoarea Coral Blue (Deep Sea Blue), pe care producătorul de smartphone coreean o va lansa la evenimentul din Statele Unite. În fotografie vedem și data de 24 august pe ecran, ceea ce înseamnă că dispozitivul va fi pus în vânzare, cel puțin în SUA, în aceeași zi în care se zvonea mai devreme. Ar putea fi lansat în aceeași zi pe alte piețe, cum ar fi Europa și Coreea de Sud.

În ceea ce privește specificațiile viitorului dispozitiv Samsung emblematic, este de așteptat să prezinte un display Super AMOLED de 6,3 inch cu rezoluție QHD+, împreună cu un raport de aspect de 18,5: 9. Acesta va fi dotat cu un procesor Snapdragon 845 în unele regiuni, în timp ce în restul lumii va funcționa pe un cip-set Exynos 9810. Au fost zvonuri că acest Note 9 ar putea fi lansat cu Snapdragon 855, dar se pare că informațiile au fost incorecte. Telefonul va împacheta 6 GB de RAM și va veni în variante de stocare de 64 GB / 128 GB și 256 GB care va fi extinsă ulterior prin microSD. Unele zvonuri susțin chiar că Samsung va introduce o variantă de stocare de 512 GB, care ar putea fi lansată pe anumite piețe, cum ar fi Coreea de Sud.

Note 9 este prevăzut să includă camere duale de 12 MP, cu dual OIS și înregistrare video de 4K cu până la 60 de cadre pe secundă. De asemenea, smartphone-ul va oferi o diafragmă variabilă cu un obiectiv f/1,5 – f/2,4, similar cu cel de pe Galaxy S9+. Se spune că are o cameră foto de 8 MP frontală pentru selfies și apeluri video. Un acumulator de 4.000 mAh este deja confirmat și Android 8.1 Oreo va fi acolo direct din cutie.

Pe 18 februarie 2005, în Japonia a fost lansat PENCK – un telefon tip flip produs de Hitachi. A fost probabil primul telefon mobil din lume cu difuzoare stereo. Avea un afișaj de 2,2 inch, o cameră de 1,3 MP și o memorie de 2,8 GB!

Telefonul va fi sigur certificat împotriva prafului și apei cu IP68, va fi echipat cu difuzoare stereo, un port USB de tip C, mufă pentru căști de 3,5 mm și Samsung Pay. Există posibilitatea ca acesta să utilizeze sticla de protecție Corning Gorilla Glass 6, anunțată recent.

Imaginea ne prezintă un design asemănător cu Note 8 de anul trecut. Aceasta înseamnă că un afișaj Infinity înalt va domina panoul frontal, deși Samsung a făcut un efort de a reduce marginea inferioară. În plus, în ciuda configurației orizontale a camerei, Samsung a modificat amplasarea scanerului amprentelor digitale. De asemenea, s-au făcut îmbunătățiri semnificative ale stiloului S Pen, iar acesta acceptă acum Bluetooth. În funcție de varianta de culoare a phabletului Note 9, unele S Pen-uri vor fi în culori contrastante. De exemplu, varianta Deep Sea Blue văzută în imaginea de mai sus pare să includă un stilou aurit.

Împreună cu opțiunile de culoare Lilac Purple și Coral Blue, s-ar putea să vedem pe Note 9 în opțiuni de culoare Negru, Gri și poate altele noi. Cu data de lansare apropiindu-se, este doar o chestiune de timp înainte ca specificațiile detaliate ale dispozitivului să fie confirmate.

VIAPhoneArena
SURSĂMySmartprice