Așa arată telefonul Galaxy Note 9 în negru, albastru și maro

1369
Imaginile relativ decente ale phabletului Samsung Galaxy Note 9 au fost puține. Acest lucru s-a schimbat recent, după ce AndroidHeadlines a publicat o fotografie foarte clară a lui Note 9 cu partea frontală a viitorului dispozitiv. De atunci, au apărut o serie de noi fotografii iar acum același site, AndroidHeadlines, ne oferă o fotografie mult mai clară a părții din față și din spate a lui Galaxy Note 9, precum și confirmarea mai multor opțiuni de culoare ale acestuia. Fotografia de mai sus a fost publicată în exclusivitate de AndroidHeadlines dintr-o sursă sigură și oferă o imagine destul bună la partea din față și din spate a lui Galaxy Note 9 și, de asemenea, a stiloului S Pen. În plus față de confirmările de culoare anterioare, Galaxy Note 9 va fi disponibil în negru, maro și albastru (varianta lilac purple am văzut-o deja săptămâna trecută), deși Samsung le-ar putea denumi puțin diferit – de exemplu, Midnight Black, Coral Blue sau Deep Sea Blue și Teddy Brown. În ceea ce privește stiloul S Pen, în conformitate cu o scurgere anterioară, culoarea S Pen-ului nu este neapărat aceeași cu cea a corpului dispozitivului principal, deoarece această scurgere confirmă utilizarea unui stilou S Pen galben auriu, cu un model de Note 9 albastru. S-a sugerat de asemenea că S Pen ar putea fi lansat cu o compatibilitate Bluetooth. Deși nu a fost confirmată încă de Samsung, aceasta pare să fie subliniată de o serie de promoții oferite atunci când Galaxy Note 9 se va lansa. Imaginea însăși nu aduce nicio informație importantă dar reconfirmă multe dintre zvonurile apărute. De exemplu, senzorul de amprentă digitală de pe spatele dispozitivului a fost mutat într-o poziție mai centrală, situată sub modulul camerei. De asemenea, se confirmă că Note 9, va urma modelul de anul trecut, prin includerea unei setări dual-camera în spate. Dar, pe baza informațiilor de până acum va exista o mică diferență privind caracteristicile camerelor, dintre această configurație și modelul din anul precedent.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive Android. Are o audiență de peste două milioane de cititori lunar și are sediul în Los Angeles, California, SUA.

Informațiile privind specificațiile rămân neschimbate, Galaxy Note 9 așteptăm să aibă un afișaj de 6,4 inch, o rezoluție de 2.960 x 1.440 și un raport de aspect de 18,5: 9. În interior, Note 9 ar trebui să sosească cu un RAM minim de 6 GB, un spațiu de stocare de minimum 64 GB și un Qualcomm Snapdragon 845 – cel puțin în Statele Unite și Exynos 9810 în celelalte regiuni. Toate informațiile dau o baterie de 4.000 mAh. Pe lângă dual-camera din spate, o cameră de 8 megapixeli ar trebui să fie inclusă pe față. O mare parte din restul telefonului este de așteptat să rămână la fel ca Galaxy Note 8. 9 august este data la care Galaxy Note 9 va fi demascat, împreună cu specificațiile, caracteristicile și designul său, precum și prețurile și disponibilitatea.
SURSĂAndroidHeadlines