Galaxy Note 9 întârziat din cauza unei modificări de proiectare

1711

Samsung a întârziat pe Galaxy Note 9 cu două săptămâni din cauza unei modificări de proiectare. După ce mai multe informații anterioare au susținut că Samsung intenționa să prezinte phabletul Galaxy Note 9 la sfârșitul lunii iulie, o informație de ultimă oră de la ziarul sud-coreean The Bell afirmă că nu mai este cazul, din cauza unei modificări de design de ultimă oră.

Din informațiile aduse de The Bell, se pare că vicepreședintele companiei Samsung, Lee Jan-Yong și-a dat seama că alte smartphone-uri oferă un sentiment sporit de siguranță atunci când sunt ținute în mână. Ca urmare a acestui fapt, Lee Jan-Yong a vorbit cu inginerii companiei Samsung pentru a rezolva această problemă prin reducerea cu 0,5 mm a grosimii sticlei afișajului pe Galaxy Note 9, comparativ cu planul inițial, o decizie care a condus, în cele din urmă, la o întârziere de două săptămâni. Samsung Electronics a întârziat programul de producție în masă, cu această ajustare a grosimii și pentru alte procese de producție în general cu două săptămâni.

În acest caz, Samsung Galaxy Note 9 ar trebui să vadă oficial lumina zilei la începutul lunii august, perioadă care pare să fie în conformitate cu intervaluluii tipic de lansare al companiei Samsung, iar vânzările vor începe apoi până la sfârșitul lunii. Galaxy Note 8 a fost lansat pe 23 august anul trecut, iar data lansării sale la vânzare a fost pe 15 septembrie.

Este neobișnuit ca Samsung Electronics să ajusteze noile specificații ale modelului smartphone chiar înainte de lansare. Acest lucru se datorează faptului că nu există suficient timp pentru a face față unei probleme neașteptate cum ar fi ajustarea specificațiilor. „Este prima dată când Samsung a ajustat specificațiile cu două sau trei luni înainte de lansare„, a declarat un oficial din industria componentelor.

Inch sau țol, este o unitate de măsură anglo-saxonă pentru lungime, folosită în special în Statele Unite și în câteva state din Commonwealth, egală cu 25,4 mm. Cuvântul „inch” vine de la uncia latină. În timpul lui Edward al II-lea al Angliei, 1324, inch-ul a fost definit ca „trei boabe de orz, uscate și rotunde, așezate cap la cap, pe lungime”.

Samsung Galaxy Note 9 se așteaptă să vină cu actualizări minime față de modelul de anul trecut, una dintre cele mai mari diferențe externe fiind o creștere minimă a dimensiunii afișajului – Galaxy Note 8 are un panou de 6,32 inch, în timp ce Galaxy Note 9 dispune de un ecran de 6,38 inch. Cu 0,06 inch (1,54 mm) mai mare decât Galaxy Note 8 (6,32 țoli), care a fost cea mai mare dimensiune de ecran aflată vreodată pe un smartphone.

În privința hardware-ului, Exynos 9810 de la Samsung va alimenta dispozitivul pe toate piețele, cu excepția SUA și China, unde va face acest lucru Snapdragon 845 de Qualcomm. Procesorul ar trebui să fie însoțit de 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă. Deși sunt zvonuri care dau o variantă de 512 GB.

SURSĂPhoneArena