Galaxy Note 9 cu memorie de 512 GB doar pe anumite piețe

1943

Samsung Electronics va lansa pe Galaxy Note 9 cu o capacitate de stocare de 512 GB doar pe anumite piețe selectate. În urma mai multor zvonuri potrivit cărora Samsung are planificat pentru fabricare o variantă a lui Galaxy Note 9, cu un enorm spațiu de stocare de  512 GB, noi informații apar în mediul online care susțin că modelul va fi produs exclusiv pentru piețele din Coreea de Sud și China. Deși sunt zvonuri că mai multe țări ar putea primi această opțiune de stocare la o dată ulterioară.

În prezent, chiar dacă știm că Galaxy Note 9 va veni cu unele modificări față de Galaxy Note 8, e drept mai puține, nu este clar dacă alte modificări importante, altele decât capacitatea de stocare, vor fi făcute la noua variantă a phablet-ului Samsung. Oricum așteptăm sigur cei cei 6 GB de memorie RAM alături de propriul procesor Samsung Exynos 9810 Octa-core. În plus, sistemul de operare Android 8.1 Oreo, împreună cu cea mai recentă versiune a Samsung Experience, este livrat direct din cutie, toate acestea fiind susținute de o baterie de 4.000 mAh.

De asemenea, când vine vorba de departamentul foto, este de așteptat ca un senzor de diafragmă variabil, identic sau îmbunătățit față de Samsung Galaxy S9 și S9+, să fie inclus lângă un obiectiv teleobiectiv secundar în partea din spate, în timp ce, pe partea din față, se zvonește a fi o cameră foto pentru autoportrete de 8 megapixeli.

Când vine vorba de design-ul general, Samsung Galaxy Note 9 este de așteptat să semene cu Galaxy Note 8, posibil cu unele modificări, chiar dacă nu esențiale un fel de „să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica”, parafrazând un etern și actual clasic al literaturii române, I.L Caragiale. Acest lucru înseamnă un cadru din aluminiu care găzduiește butoanele de volum, de alimentare și un buton dedicat lui Bixby. Cu toate acestea, în ciuda zvonurilor cu privire la un nou buton pentru capturi de ecran și pentru camera foto, este posibil ca acesta să nu fie inclus. În ceea ce privește partea frontală și spatele, ambele panouri vor fi din sticlă, iar cea din față va fi împodobită de un Infinity Display impresionant, de dimensiuni mari, puțin mai subțire comparativ cu Galaxy Note 8 de anul trecut.

Note – termenul a fost introdus de compania Samsung pentru a face trimitere la caracteristica acestor telefoane de a putea scrie pe ecran diferite note, prin intermediul stiloului din dotare. Primul Samsung Galaxy Note a fost prezentat la IFA Berlin în 2011. Această caracteristică a fost transmisă și la tablete sau la laptop-urile Samsung.

Continuând puțin pe tema disponibilității, Samsung Galaxy Note 9 se așteaptă să fie prezentat pe 9 august la un eveniment dedicat lui în New York, cu probabilitatea ca precomenzile să înceapă la scurt timp după lansare. Vânzările efective pe piață sunt așteptate să debuteze cu aproximativ două săptămâni mai târziu.

SURSĂPhoneArena