Acasă Stiri Note 9 va veni cu noi caracteristici și o baterie mai mare

Note 9 va veni cu noi caracteristici și o baterie mai mare

Multitudinea de zvonuri despre Samsung Galaxy Note 9 nu se vor termina până când aparatul nu va fi lansat oficial, asa că ne putem aștepta să auzim mult mai multe în următoarele zile. Cele mai recente informații provin din China și sugerează că Samsung dezvoltă câteva caracteristici noi, care vor fi introduse odată cu lansarea pe piață a phablet-ului. De asemenea, aflăm că telefonul va avea o baterie semnificativ mai mare decât predecesorul său. Acum, asta chiar e ceva de ce fani vor fi cu siguranță interesați.

Leakerul chinez Ice Universe, fost angajat Samsung, care a avut dreptate de mai multe ori în postările din trecut, susține că Samsung dezvoltă un nou S Pen pentru Galaxy Note 9. Acest lucru nu este deloc surprinzător dat fiind faptul că S Pen-ul a fost un dispozitiv permanent îmbunătățit și în prim-planul telefoanelor Galaxy Note de ani buni.

Ceea ce nu se menționează în această informație este modul în care stylusul S Pen va fi îmbunătățit. Stiloul aflat pe Galaxy Note 8 a adus noi caracteristici software cum ar fi Live Message, PENUP și Translate. Poate că stylusul care va fi pe Galaxy Note 9 va avea îmbunătățiri de sensibilitate și noi caracteristici software. Există, de asemenea, un zvon că următorul S Pen ar putea avea chiar și un microfon integrat, astfel încât stiloul să poată fi utilizat pentru a comunica într-un apel telefonic.

Mai trebuie spus că Samsung vrea să îmbunătățească interfața grafică. Aceasta va fi, probabil, mult mai luminoasă lucru ce ar face experiența pe Galaxy Note 9 mai ușoară. Bixby 2.0, următoarea actualizare majora pentru asistentul Samsung AI, va fi și el la bord deoarece Bixby 2.0 pentru Galaxy Note 9 a fost confirmat chiar de CEO-ul Samsung.

CEO Chief Executive Officer – Directorul General. Este funcția cea mai înaltă din cadrul majorității organizațiilor, în special în companii. În alte organizații, funcția echivalentă este de președinte (într-o bancă, într-o televiziune), rector (într-o universitate), director (într-o instituție de învățământ preuniversitar).

Ice Universe susține, de asemenea, că Note 9 va avea un senzor de amprentă digitală în display. Nu există informații concrete în acest moment, doar zvonuri ce sugerează că următorul phablet va conține într-adevăr această componentă.

Galaxy Note 8 are o baterie de 3.300 mAh. Din moment ce Samsung a trecut cu bateriile de 3.000mAh și 3.500mAh de la Galaxy S8 / S8+ la Galaxy S9 / S9+, multă lume se așteptă ca firma sud-coreeană să facă același lucru și pentru Galaxy Note 9. Ice Universe pretinde că Galaxy Note 9 va avea o baterie mai mare decât Note 8, bateria va avea 3.850 mAh. Nu în ultimul rând, se pare că Samsung va oferi și o nouă opțiune de culoare cu Galaxy Note 9, aceasta ar putea fi o nuanță subtilă de maro.

Este greu de spus acum cât de multe se vor adeveri din aceste informații, Ice Universe este de obicei bine informat. Sigur vom afla doar la prezentarea phablet-ului, în a doua jumătate a acestui an. Dar zvonurile vor continua să vină în săptămânile următoare și noi le vom prezenta.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung va prezenta un afișaj S-foldable la SID Display Week 2021

SID Display Week 2021 are loc între 17 și 21 mai și va fi un eveniment complet virtual. SID Display Week 2021...

Samsung crede că „nu este niciodată prea devreme” pentru a explora 6G

Samsung a lansat o Carte Albă 6G unde spus că „nu este niciodată prea devreme să începem pregătirea pentru 6G”. Noile rețele...

Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai...

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G a apărut Google Play Console

Samsung lucrează la lansarea unei noi serii de tablete: Samsung Galaxy Tab S7 Lite, cu o lansare destul de aproape. Cele două...

O nouă dovadă a existenței seriei Samsung Galaxy Note 21

Compania Samsung a declarat în urmă cu două luni că nu va lansa anul acesta seria Galaxy Note 21. Știrea nu a...

Ecranele OLED de pe Galaxy Book Pro certificate de SGS pentru jocuri

Samsung a lansat recent noi laptopuri din gama Galaxy Book Pro, iar aceatea au venit cu ecrane OLED. Acum, Samsung a dezvăluit...

Samsung colaborează la sistemul de operare Fuchsia de la Google

De ani de zile, Google dezvoltă în mod constant sistemul de operare Fuchsia, un posibil înlocuitor al actualului Android. Acum se pare...