Galaxy Note 9 poate veni cu aplicația Samsung Good Lock

1938
Lansată acum câțiva ani, aplicația Samsung Good Lock le-a permis utilizatorilor să personalizeze anumite aspecte ale TouchWiz (Samsung Experience). Cu Galaxy Note 9, Samsung Good Lock se întoarce și arată foarte bine. În momentul lansării, atunci când Android se afla încă în faza Marshmallow, aplicația a avut sens, deoarece sistemul de operare Android a fost puternic modificat, iar răspunsul utilizatorilor a fost extrem de pozitiv. Cu toate acestea, aplicația Good Lock inițial dezvoltată pentru Android Marshmallow, când a apărut sistemul de operare Android Nougat, a devenit inutilizabilă. Samsung a promis că o va aduce înapoi într-o zi, dar nu a făcut-o niciodată. Ei bine, se pare că acum această promisiune este pe cale de a fi îndeplinită, cel puțin în țara de origine a companiei Samsung. Vestea bună este că Good Lock se întoarce și poate fi prezentată în viitorul phablet Samsung Galaxy Note 9. Au apărut imagini care arată că aplicația Good Lock se întoarce și arată mai bine ca niciodată. Cel puțin, din capturile de ecran pe care le vedem. Imaginile provin de la Ice Universe și arată diferite lucruri pe care le veți putea personaliza din aplicație. Good Lock este o aplicație care vă permite să potriviți componente ale interfeței Samsung Experience UI după preferințele dvs. De exemplu, puteți schimba modul în care arată și se comportă ecranul Aplicații recente. Good Lock vă permite, de asemenea, să schimbați culoarea nuanței de notificare și stilul luminii pulsului Edge Lighting, dar acestea sunt doar ca efect vizual. De asemenea, funcția Edge Touch vă permite să modificați sensibilitatea anumitor zone ale afișajului, pentru a preveni apăsarea accidentală. Există, de asemenea, o nouă caracteristică Routine, care vă permite să executați funcții asemănătoare IFTTT “If This Then That”o aplicație menită să ne facă viața virtuală mai ușoară. De exemplu, puteți seta o rutină, astfel încât atunci când deschideți o anumită aplicație, să zicem aparatul foto, acesta pune automat luminozitatea ecranului pe cea mai înaltă. Sau, invers, o aplicație de citire care diminuează automat luminozitatea ecranului.

UI – User Interface. Interfața cu utilizatorul, este spațiul în care se produc interacțiunile între oameni și mașini. Scopul acestei interacțiuni este de a permite funcționarea și controlul eficient al mașinii de către om, în timp ce aparatul aduce în același timp informații care ajută în procesul de luare a deciziilor de către utilizator.

Good Lock este acum disponibilă numai în Coreea de Sud, restul lumii va trebui să aștepte așa cum se întâmplă de obicei cu aplicațiile Samsung. Poate că Samsung încă mai testează aplicația pe teren propriu. Din moment ce Galaxy Note 9 se apropie tot mai mult – se va lansa pe data de 9 august – nu am fi surprinși dacă Samsung ar profita de această ocazie pentru a prezenta lumii, de asemenea, aplicația Good Lock actualizată. Cu toate acestea, chiar dacă nu intenționați să cumpărați viitorul Note 9, veți fi încântați să aflați că Good Lock va fi, de asemenea, compatibilă cu telefoanele mai „vechi” Samsung care rulează Android 8.0 Oreo, cum ar fi Samsung Galaxy S7, Galaxy S8, Note 8 și Galaxy S9.
SURSĂPhoneArena