Galaxy Note 9, prețurile pentru modelele de 128 GB și 512 GB

1393

Pentru noua versiune a phabletului Samsung Galaxy Note 9 avem prețurile pentru modelele de 128 GB și 512 GB și noi nume interesante de culoare. Samsung este foarte aproape să anunțe un nou smartphone Galaxy Note. La ceva mai mult de o săptămână de așteptatul eveniment știm deja multe lucruri despre viitorul phablet, știrile despre el find destul de abundente în ultimul timp.

Cea mai nouă scurgere despre Galaxy Note 9 arată prețurile de lansare ale telefonului în Indonezia, precum și denumirile oficiale pe care unele variante de culoare le vor avea: Mystic Black, Engineered Blue și Artisan Copper. Note 9 este de așteptat să fie disponibil într-un total de cinci culori diferite la prezentare.

Potrivit posterului promoțional pe care îl prezentăm, Samsung Galaxy Note 9 cu o capacitate de stocare de 128 GB va costa 13.500.000 rupii indoneziene – ceea ce reprezintă aproximativ 935 USD la cursul de schimb. Samsung Galaxy Note 9 cu o capacitate de stocare de 512 GB va fi semnificativ mai scump, va costa 17.500.000 rupii indoneziene – aproximativ 1.215 dolari. Prețurile în majoritatea țărilor de pe glob, credem că vor fi apropiate de acestea din Indonezia. Prețurile pentru Europa sigur vor fi mai mari pentru ambele variante.

Un telefon Galaxy Note 9 cu o capacitate de stocare de 64 GB nu pare să fie în acest moment disponibil în Indonezia, cel puțin din ce vedem din prezentare apărută pe aceste reclame pentru precomenzile phabletului. Este posibil ca Samsung să ofere doar două variante de memorie pentru Note 9, în acest caz modelul cu 128 GB va fi varianta de bază.

Indonezia – numele vine din cuvintele grecești „Indos” și „Nesos” care semnifică „Marile Pământuri (insule) la est de India”. Mai este denumită și „Salba de smaralde a Ecuatorului”. Este cea mai mare țară arhipelag din lume având 17.508 de insule (dintre care 6.000 sunt nelocuite). Cu aproximativ 262 de milioane de locuitori este a patra cea mai populată țară a lumii.

Aparent, în Indonezia pentru cei care precomandă smartphone-ul, ambele versiuni de 128 GB și 512 GB vor veni cu televizoare Samsung oferite ca bonus. Clienții din Indonezia pot primi un Samsung Smart TV de 32 inch sau de 40 inch, în funcție de modelul pe care îl precomandă. Deși acest lucru este doar o promoție locală, este foarte probabil că Galaxy Note 9 să vină cu astfel de cadouri pentru cei care precomandă phabletul și pe celelalte piețe. Este încă neclar ce cadouri vor primi clienții de pe piețele din Europa și Statele Unite, cele mai importante ca putere de cumpărare din lume.

Samsung laudă Galaxy Note 9, prezentând telefonul ca singurul dispozitiv de care aveți nevoie pentru „muncă, joc și totul ce este între ele”. Cel puțin pentru unii clienți, noul telefon poate fi foarte bun, dar nu vom ști până când dispozitivul nu va ajunge efectiv pe piață.

Pe 9 august, Samsung Galaxy Note 9 va ajunge sub lumina reflectoarelor pe scena din New York City.

SURSĂPhoneArena