Galaxy Note 9 cu un scaner de iris mai mare decât Note 8

1131

Într-o prezentare video a unei huse de protecție apărută recent, despre care se spune și pare a fi concepută pentru următorul phablet Samsung Galaxy Note 9, se sugerează că viitorul Galaxy Note ar putea avea un scaner de iris mai mare decât predecesorul său. Schimbarea dimensiunii cititorului biometric poate permite o viteză îmbunătățită de autentificare și o acuratețe la o distanță mai mare.

Există o singură condiție, Samsung să nu fi modificat locul cititorului de iris din partea superioară, unde a fost amplasat pe Galaxy Note 8 anul trecut. Galaxy Note 9 nu este deocamdată un produs despre care să putem afirma cu certitudine unde are amplasat modulul cu scanerul de iris.

Gigantul tehnologic sud-coreean are o înțelegere pentru a dezvolta un sistem 3D pentru camere de telefoane mobile în colaborare cu Mantis Vision. Aceasta este o firmă din Israel specializată în acest domeniu, iar acest sistem dezvoltat în colaborare de cele două companii ar concura cu configurarea imagistică a dispozitivului companiei Apple, iPhone X. Tehnologia respectivă nu este de așteptat să fie comercializată până când Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor fi lansate la începutul anului viitor.

Conform informațiilor se pare că Samsung a întârziat implementarea acestui sistem pentru a câștiga mai mult timp, pentru a găsi o rezolvare a modului de amplasare a senzorului de iris care să nu necesite un model de display tip notch (tip breton). Compania Samsung ar putea încerca să-și îmbunătățească propriile mecanisme de autentificare biometrică pentru telefoane mobile în timp util pentru ca Galaxy Note 9 să beneficieze de ele.

Un senzor de lumină ambientală este o componentă a telefoanelor inteligente, a tabletelor, a notebook-urilor și a altor dispozitive portabile. În 2004, 30% dintre telefoanele inteligente aveau un senzor de lumină ambientală încorporat, în timp ce în 2016 aproximativ 85% dintre telefoanele mobile dispuneau de un senzor de lumină ambientală.

Decupaje pentru ceea ce se presupune a fi un bliț LED, pentru un senzor de lumină ambientală, pentru căști și o singură cameră selfie se pot observa foarte ușor în prezentarea video și în fotografiile cu protectorul de ecran recent apărut. Ultimele informații indică faptul că viitorul phablet premium Samsung Galaxy Note 9 ar putea veni cu 8 GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 512 GB, în timp ce gama este de asemenea prevăzută să debuteze cu cel puțin o culoare nouă numită „Teddy Brown”.

Smartphone-ul va fi anunțat oficial la IFA Berlin la sfârșitul lunii august, deși sunt zvonuri, tot mai insistente, că poate apărea pe piață și mai repede. Predecesorul său -“Do Bigger Things” a fost prezentat anul trecut în luna august. În cazul în care compania va păstra același program de lansare, Galaxy Note 9 va deveni disponibil pentru cumpărare la nivel mondial până la jumătatea lunii septembrie.

SURSĂAndroidHeadlines