Note 9 testat pe Geekbench cu procesorul Snapdragon 845

1117

Noul Galaxy Note 9 nu va fi anunțat probabil, înainte de luna august, dar compania are fără îndoială telefonul deja în teste. Cu doar câteva zile în urmă, un phablet Galaxy Note 9 cu procesorul Qualcomm de la Snapdragon a fost testat pe procesorul etalon de referință Geekbench. Deci, avem acum o nouă pseudo-dovadă că telefonul există, cel mai probabil, nimeni nu se îndoia de acest fap.

Noul telefon Galaxy Note, care a fost evaluat, are numărul de model SM-N960U. Aceasta este aproape sigur un smartphone Note 9 care va ajunge pe piața din Statele Unite, deoarece anteriorul smartphone cu numărul de model SM-N950U – una dintre variantele oficiale ale lui Samsung Galaxy Note 8, a avut aceeași țintă. Telefonul este listat ca fiind echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 și memorie RAM de 6 GB.

Trebuie să menționăm că este a doua oară când vedem pe SM-N960U pe Geekbench, prima dată în martie. Atât acum, cât și în martie, smartphone-ul a fost listat cu același CPU și RAM, precum și cu Android 8.1 Oreo la bord. În timp ce doar o singură listare poate fi inexactă, când avem două astfel de prezențe, mai ales în care ele prezintă specificații similare, este foarte probabil ca acestea să fie corecte.

Noul test de referință relevă scoruri single-core și multi-core asemănătoare cu cele ale lui Samsung Galaxy S9 bazate pe Snapdragon 845. Galaxy Note 9 a reușit 2411 puncte în single-core și 8712 puncte în multi core.Cu toate acestea, deoarece acesta este doar în teste și nu a întrat în producție – este în faza premergătoare, nu ar trebui să luăm aceste scoruri ca fiind cele care le va avea Note 9 atunci când va fi lansat pe piață.

Un procesor multi-core este o componentă cu două sau mai multe unități de procesare, numite nuclee, care execută instrucțiunile unui program. Nucleele pot procesa simultan mai multe date în același timp, crescând viteza procesorului. Procesoarele au fost dezvoltate, inițial, cu un singur nucleu – single-core.

La începutul acestei luni, un așa-zis Galaxy Note 9 cu un procesor Exynos a fost testat pe Geekbench dar, acest lucru s-a dovedit a fi un fals. Suntem siguri că un telefon Note 9 cu un procesor Exynos fabricat de Samsung este de asemenea în curs de elaborare, deși nu pentru piața americană. Interesant, varianta cu procesorul Exynos ar putea veni cu memorie RAM de 8 GB, în loc de 6 GB.

Cele mai recente știri dau ca sigură prezența pe Galaxy Note 9 a unui senzor de amprentă sub ecran. După luni teste și unele probleme, Samsung ar fi reușit în cele din urmă să finalizeze această tehnologie. Autonomia telefonului inteligent ar depinde de o baterie de 3.850 mAh. Sunt unele zvonuri care afirmă că Samsung va schimba data lansării lui Note 9, ca răspuns la vânzările sub așteptări ale modelului Galaxy S9. A fost înaintată ca perioadă iulie / august 2018.

Indiferent despre ce știm, sau credem că știm despre Galaxy Note 9, acesta nu va arăta, probabil, prea diferit de Note 8. Dar asta nu este un lucru rău, nu-i așa? Samsung Galaxy Note 8 rămâne un smartphone extraordinar!

SURSĂPhoneArena