Noul Notebook 7 Spin (2018) de la Samsung în prezentare video

1075

Cu două săptămâni în urmă, Samsung a anunțat lansarea unui nou notebook. Acest lucru s-a întâmplat cu ocazia CES 2018 din Las Vegas când Samsung a prezentat noul laptop. Notebook 7 Spin (2018) are aproape tot ceea ce v-ați aștepta de la un laptop de dimensiuni medii, însă Samsung vrea să ne reamintească și să ne prezinte capabilitățile acestui notebook prin lansarea unui videoclip. S-ar putea să fiți familiarizat cu modelul din generația anterioară, lansat în 2016. Cu toate acestea, modelul său din 2018 a fost modernizat și pare a fi destul de promițător.

O balama care se poate roti la 360° permite laptopului să aibă un format tradițional, un format de tabletă, precum și un format de cort, făcând astfel notebook-ul extrem de versatil. Un senzor de amprentă digitală este amplasat în mod inedit pe partea laterală a hardware-ului, permițând un acces ușor, indiferent de formatul în care este folosit.

Afișajul este un FHD de 13,3 inch multi-touch, care este dimensiunea perfectă pentru un notebook, are 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare, mai are un port USB de tip C, un port USB 3.0, unul USB 2.0 și un port HDMI. Notebook-ul este optimizat pentru o durată de viață extinsă a bateriei cu o putere de 43Wh și dispune de un procesor quad-core Intel Core i5 de generație 8. Sistemul de operare Windows 10 este pe dispozitiv, iar un stilou numit Pen Active este vândut separat. Tastatura este iluminată din spate și are tastele curbate pentru o apăsare perfectă și pentru o experiență de scriere confortabilă.

Dispozitivul este echipat, de asemenea, cu microfoane cu câmp dual pentru a susține caracteristica Voice Note, care permite transformarea vocii, într-un text.

Pentru a păstra notebook-ul unic și exclusiv, Samsung a lansat un nou program, numit Studio Plus, care este un program gen iMovie pentru editare video și creare de filme.

iMovie este o aplicație software de editare video, lansată de Apple Inc. Utilizatorul poate să editeze fotografiile și clipurile video și să adauge titluri, teme, muzică și efecte, inclusiv instrumente corective de corecție a culorilor și instrumente de îmbunătățire a videoclipurilor.

Pentru a păstra toate fișierele în siguranță, veți putea, de asemenea, să utilizați folderul de securitate, versiunea PC a lui Folder Secure pe care Samsung îl are pe smartphone-urile sale.

Vă prezentăm videoclipul pentru a descoperi noul laptop Samsung Notebook 7 Spin (2018).

SURSĂSamMobile