O nouă interfață pentru Samsung Galaxy S8

3993
Acesta este stilul grafic ales de Samsung pentru interfața lui Samsung Galaxy S8. E posibil ca în această perioadă cititorii noștri să se aștepte ca atunci când văd un articol cu un titlu referitor la Samsung Galaxy S8, să creadă că sunt lucruri care le știu. Nu ne mirăm, pentru că de multe ori sunt știri care abordează probleme destul de mult vehiculate despre cele două viitoare telefoane de la Samsung, Galaxy S8, respectiv Galaxy S8 Plus. Cu toate acestea, chiar dacă este posibil să ne repetăm câteodată vom continua să vă informăm și să vă aducem lucruri noi legate de receptorul care va fi anunțat oficial în câteva săptămâni. Acum avem permis accesul la unele imagini și capturi de ecran ale lui Galaxy S8 cu icoane pentru aplicații. Ele nu sunt de cea mai înaltă calitate, dar ne dau o idee despre ce să ne așteptăm de la interfața cu utilizatorul de la viitoarele Galaxy S8, care vor fi anunțate la 29 martie. Aceste capturi de ecran cu icoanele de aplicații pentru Galaxy S8 au fost descoperite în APK-ul din ultima versiune a lui Samsung Smart Switch.

 Samsung Smart Switch,vă permite să transferați date și aplicațiile de la dispozitive mai vechi Samsung pe noul telefon. Smart Switch vă oferă libertatea de a muta contactele, muzica, fotografiile, calendarul, mesaje text, setări de dispozitive și mai multe în noul telefon Samsung Galaxy. Acestea trebuie să fie descărcate și instalate în mod separat, deoarece sunt aplicații de sine stătătoare. 

Pe aceste fotografii, putem observa pictogramele cu colțuri rotunjite. Se poate observa, de asemenea, formatul 18:9. Acest format unic permite afișarea mai multor informații pe ecran, se poate afișa, de asemenea, informațiile pe parte laterală, în format pătrat. Veți găsi diferitele icoane ale ecosistemului de aplicații Samsung, inclusiv S Health sau Samsung App Gear, de exemplu. Acestă interfață, care rulează cu siguranță Android 7.0 Nougat este minimală, curată și simplă, pentru o mai ușoară interacțiune a utilizatorului cu telefonul. Un aspect mult mai rafinat, și sperăm mai util comparativ cu TouchWiz, interfața cu care sunt echipate produse de până în prezent sub numele Galaxy. Este clar acum că până la lansarea lui Galaxy S8 pe 29 martie, scurgerile de informații, fotografii sau alte date mai mult sau mai puțin oficiale nu se vor opri. Dacă găsim ceva nou vă vom informa imediat.
VIASamMobile