Noua tabletă Galaxy Tab A 7.0 a fost lansată în India

1095

Samsung Electronics este pe primul loc și la tabletele Android. Tableta Samsung Galaxy Tab A 7.0 a fost lansată în India și este deja la vânzare. Pe măsură ce alte companii și-au redus gama de produse în materie de tablete, Samsung continuă să producă astfel de dispozitive pentru aproape fiecare gamă de preț. Una dintre opțiunile sale cele mai ieftine este recent lansata tabletă Samsung Galaxy Tab A 7.0 disponibilă acum în India.

După cum indică și numele tableta are un ecran TFT de 7 inch cu o rezoluție de 1280 × 800 pixeli. Conform Androidauthority, tableta este alimentată de un procesor Snapdragon Quad Core de 1,5 GHz, memorie RAM de 1,5 GB și memorie internă de 8 GB cu o opțiune de extindere de până la 200 GB prin intermediul unui slot microSD. În față, veți găsi o cameră de 2 MP pentru chat-ul video și o cameră de 5 MP în spate. Are un acumulator decent de 4.000 mAh. Samsung susține că va rezista până la 9 ore de redare video.

În ceea ce privește conectivitatea, Samsung Galaxy Tab A 7.0 suportă atât 4G cât și Wi-Fi. Din nefericire, tableta suportă doar 802,11 b / g / n și nu cel mai nou standard ac. Există, de asemenea, suport pentru Bluetooth 4.0, Wi-Fi Direct, GPS și un radio FM.

Dispune de un mod pentru copii Kids Mode, control parental pentru a ajuta părinții să restricționeze conținutul necorespunzător pentru copii. Părinții pot să stabilească limite de timp și să restricționeze conținutul pe care copiii îl pot accesa, fără a fi îngrijorați cât timp sunt copii pe tabletă și la ce se uită. Tableta este, de asemenea, pre-încărcată cu un conținut educațional conceput pentru copii.

Tabletă, termenul tabletă conform DEX nu există în limba română pentru a denumi un dispozitiv electronic cu ecran și tastatură. Găsim termenul tabletă ca însemnând:preparat farmaceutic, pastilă, tabletă de ciocolată, caiet de note, articol publicistic etc.

Samsung Galaxy Tab A 7.0, combină designul rafinat, afișajul superior și bateria puternică pentru a oferi performanțe îmbunătățite. Designul subțire, marginile rotunde și modelul anti-alunecare al tabletei Galaxy Tab A 7.0 ușurează utilizarea și poate fi ținută ușor într-o mână și transportată oriunde, oricând.

Tableta vine în două opțiuni de culoare alb și negru și poate fi găsită la prețul de 9.500 INR (rupii indiene) echivalentul a aproximativ 150$.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 Specificații:

Tip LTE.
Ecran 7 inch WXGA TFT.
Procesor Snapdragon 1,5 GHz Quad Core.
Rețea 2G GSM │ 3G WCDMA │ 4G LTE FDD │ 4G LTE TDD │ Suport VoLTE.
Suport LTE Cat. 4.
Memorie 1,5GB(RAM) + 8GB(ROM) cu microSD până la 200GB.
Camere 5 MP spate │ 2 MP față.
Conexiuni USB 2.0 │ 3,5mm jack căști.
Senzori Accelerometru.
Wireless Wi-Fi 802.11 b / g / n │ Wi-Fi direct │ Bluetooth 4.0.
GPS A-GPS │ GLONASS.
Dimensiuni și greutate 108,8 x 186,9 x 8,7mm │ 289g.
Baterie 4.000mAh.
Servicii Samsung Smart Switch Kids Mode 4.0.
PC Sync Smart Switch.
Radio Radio FM
Video Redare de 720p @ 30fps: 1080p @ 30fps.