Android 7.0 Nougat – Actualizare pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge

4358

Samsung dă detalii despre toate caracteristicile noi care vin cu actualizarea Nougat pentru Samsung Galaxy S7 / S7 Edge.

Știm deja unele dintre cele mai importante caracteristici noi pe care actualizarea Android 7.0 Nougat le va aduce la Galaxy S7 Edge și S7, dar avem ceva mai bun acum pentru voi.

Venind direct de la Ghidul pentru servicii de consultanță pentru clienții Samsung. Există aparent nu mai puțin de douăzeci de noi caracteristici și elemente vizuale care vor fi introduse cu software-ul Nougat pentru Samsung Galaxy S7 Edge.

Unele dintre acestea, cum ar fi comenzile rapide pentru aplicații implicite Samsung, sau modul multi-window, sunt inerente pentru Android 7.0, dar multe altele fac parte din noul smartphone Samsung.

Există, de exemplu, capacitatea de a schimba rezoluția ecranului nativ atunci când nu aveți nevoie de toate detaliile, lucru care va ușura activitatea GPU-ului, în cele din urmă cu un efect pozitiv asupra vieții bateriei.

Aplicația de mesagerie vă permite acum să clasificați textele și contactele, și multe alte modificări care vin cu Android 7.0, pe care le puteți previzualiza în slide-urile din ghidul de mai jos.

Detaliile ghidului, toate noile caracteristici și îmbunătățiri incluse în Nougat le puteți vedea accesand:

SURSĂSamMobile