Samsung Electronics va lansa Soundbar NW700 la CES 2018

1225

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că va dezvălui un nou sistem audio cu sunet premium, pentru un stil de viață modern, la CES 2018, Soundbar NW700. Samsung NW700 Soundbar este montat pe perete și dotat cu noi caracteristici audio, inclusiv un woofer (difuzor special pentru redarea frecvențelor joase) încorporat, dezvoltat la Samsung Audio Lab din Valencia, California.

Samsung NW700 depășește ca performanțe modelul MS650 și alte modele de Samsung Soundbar. Încorporează caracteristici de îmbunătățire a sunetului, cum ar fi anularea distorsionării sunetului, tweeter-uri cu rază mare de acțiune și control multi-difuzor, toate tehnologiile dezvoltate la Samsung în laboratorul său audio din California.

Potrivit News.samsung, NW700 Soundbar are un design exterior subțire și elegant, optimizat pentru montarea pe pereți sub televizoarele super-subțiri ale lui Samsung. Bara de sunet cu lățimea de 53,5 mm, care funcționează perfect cu un televizor montat pe perete, este cu 41% mai mică decât modelele audio anterioare, permițând utilizatorilor să-l includă in mod armonios în orice fel de design interior. Noul soundbar are trei canale pentru a oferi un sunet dinamic dar delicat, orientat pentru o experiență de ascultare imersivă. Corpul aparatului are și un woofer încorporat, eliminând necesitatea unui subwoofer extern și contribuind la un design curat și subțire pentru spațiul de divertisment de acasă.

Samsung continuă să investească în dezvoltarea de produse care îmbină stilul de viață și tehnologia într-o manieră perfectă și inovatoare„, a declarat Jurack Chae, senior vicepreședinte al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Cu NW700 Soundbar, suntem nu numai angajați în proiectarea superioară a produselor, ci și în furnizarea unei calități de sunet de neegalat consumatorilor noștri„.

Tehnologia din Soundbar NW700 ajuta această bară de sunet să obțină un bas puternic, sunete coerente și de o claritate impresionantă. Tehnologia de anulare a distorsiunilor sunetului a fost, de asemenea, recunoscută pentru sincronizarea eficientă a driverelor în bara de sunet pentru a produce un sunet clar și puternic.

Soundbar – este o bară de sunet, un tip de difuzor care emite sunetul dintr-o incintă largă. Este mai mult largă decât înaltă din motive acustice, dar și pentru a fi montate deasupra sau dedesubtul unui televizor, monitor sau home theater. Pioneer Electronics (SUA) a lansat în 2002, primul model de soundbar.

Samsung Soundbar NW700 suportă, de asemenea, trei moduri de sunet, inclusiv Standard Mode. Surround Mode este utilizat pentru a extinde performanța sunetului surround și Smart Mode, care reglează automat volumul și efectele de sunet surround.

Fiind unul dintre cele mai noi produse pentru distracția de acasă de la Samsung, NW700 este potrivit pentru a fi integrat perfect în majoritatea decorurilor din acasă și în sistemul home theater.