Un singur control de la distanță. O singură experiență unificată. O singură telecomandă.

2036

Cu noi și îmbunătățite caracteristici inteligente QLED TV Samsung, permite telespectatorilor săi să urmărească ceea ce doresc, atunci când o doresc – mai ușor și intuitiv decât oricând înainte.

Utilizatorii au ales și flexibilitatea, cu toate opțiunile posibile de divertisment și difuzare, cablu, satelit, servicii de streaming și console de jocuri.

Un singur control de la distanță, o singură experiență unificată, un nou mod de televiziune cu QLED Samsung TV, care simplifică experiența de vizionare cu o singură telecomandă.

Fie conectarea la o consolă de jocuri sau să vă bucurți de un film pe un player Blu-ray, o singură telecomandă poate controla toate dispozitivele media, eliminând nevoia de mai multe controale de la distanță.

Mai mult decât atât, are capabilități de detectare automată One Control de la distanță pentru dispozitive.

 QLED Quantum Dot Light Emitting Diodes – diode emițătoare de lumină organică. Televizoarele produse cu această tehnologie au avantaje considerabile, consum redus de energie, un evident plus la luminozitate, costuri de producție reduse, calitate superioară a imaginii, unghiuri de vizualizare mai largi, timpul de răspuns foarte bun și sunt ultra-subțiri. 

Când un dispozitiv este conectat printr-un port HDMI, televizorul Samsung QLED detectează automat dispozitivul și permite utilizatorilor să știe ce este cu aceste noi icoane, care vor fi recunoscute instantaneu.

Îmbunătățită cu un control vocal și un design intuitiv, cu doar câteva butoane, One Remote Control permite utilizatorilor să acceseze rapid și confortabil funcții de televiziune esențiale și conținutul acestora.

Butonul de pornire, de exemplu, conduce utilizatorii direct la ecranul de start astfel încât aceștea să poată naviga cu ușurință prin setările televizorului sau prin surselor de meniuri, Live TV sau conținut Smart Hub. Butonul de recunoaștere a vocii, permite utilizatorilor să inițieze în mod convenabil o comandă vocală. Butonul de culoare permite utilizatorilor să acceseze opțiuni suplimentare specifice în utilizare.

Controlul este ușor și intuitiv, cu cele mai recente aplicații disponibile pe dispozitive Android iOS, utilizatorii pot căuta conținutul cu ușurință și pot accesa funcțiile esențiale de pe smartphone-ul lor printr-o interfață de pe televizor.

Utilizatorii pot, de asemenea, trimite conținutul de pe dispozitivul mobil, cum ar fi clipuri video personale și fotografii, la televizorul QLED TV lor în rezoluția inițială. Chiar mai mult, telespectatorii pot continua să utilizeze dispozitivul mobil pentru alte sarcini, cum ar fi trimiterea unui e-mail sau să citească actualizări media, în timp ce sunt conectați cu televizorul.

Samsung QLED TV cu noile caracteristici inteligente oferă o experiență unificată pentru aproape toate serviciile și dispozitivele, pentru a vă bucura de o varietate cât mai mare de programe mai simplu, intuitiv și confortabil.

VIASamsung News