Acasă Stiri Ochelarii AR Samsung Glasses Lite au apărut într-un videoclip conceptual

Ochelarii AR Samsung Glasses Lite au apărut într-un videoclip conceptual

Realitatea augmentată (RA) este ceva care a existat (într-o formă sau alta) de câțiva ani. În acest timp Google și Microsoft nu au reușit să pună la punct tehnologia și să o facă accesibilă utilizatorilor. Dar Samsung sau Apple au lucrat și lucrează în acest domeniu. Acum Samsung lucrează la așa-numiții „ochelari inteligenți Samsung Glasses Lite, care ar putea vedea lumina zilei într-un viitor nu prea îndepărtat.

WalkingCat, cu un istoric cunoscut despre produsele Microsoft și Samsung, a publicat în weekend două videoclipuri. Având în vedere istoricul sursei – cel mai recent dezvăluind recent Galaxy Tab S7 Lite și Galaxy Chromebook 2, acesta este cel mai probabil un videoclip Samsung original. Cu toate acestea, avertismentul important este că acesta ar putea fi doar un concept intern, mai degrabă decât un produs propriu-zis. WalkingCat nu este sigur în sine și a postat pe Twitter despre un „concept de viziune R&D?”.

Videoclipurile conceptuale Samsung au arătat ochelarii AR „Glasses Lite” și „Next Wearable Computing”. Chiar dacă a fost dezvăluit că Samsung lucrează la acești ochelari AR, există multe necunoscute despre Samsung Glasses Lite.

Ochelari AR Samsung Glasses Lite

Compania nu a confirmat nimic în acest sens, dar tipsterul WalkingCat pare să fi scăpat niște informații despre ochelarii AR, Samsung Glasses Lite. Mai multe scurgeri de informații din trecut face a aceste videoclipuri să aibă oarecare credibilitate, conform HindustanTimes. Deci, nu există niciun motiv pentru care să nu credem și aceste randări despre Samsung Galsses Lite.

Link-urile video postate pe Twitter de cont nu sunt accesibile în acest moment, dar 9to5Google a reușit să capteze câteva imagini, prezentând Samsung Glasses Lite. Primul videoclip începe cu un titlu pe care scrie Samsung Glasses Lite. Seamănă foarte mult cu stilul pentru videoclipurile produselor companiei. Vedem acești ochelari Samsung AR care sunt mult mai groși decât ochelarii obișnuite. Ultima fotografie din această secvență este a lentilelor care au în mod clar un ecran transparent patrat încorporat în ele.

Augmented Reality (AR) – Realitatea augumentată. Este un live direct sau indirect dintre lumea reală și cea virtuală. Elementele AR, sunetul, video, grafica sau datele GPS, sunt completate de calculator. AR este considerată ca o extensie de realitate virtuală.

Vedem apoi produsul real purtat și folosit, cu o simulare a ceea ce vizionează persoana respectivă prin intermediul Glasses Lite. Primul caz de utilizare este un joc pe ceea ce pare a fi un telefon Samsung andocat la un accesoriu de controler.

Marginea superioară a ochelarilor are componente tehnice

De asemenea, vedem un exemplu de „Control integrat” în care un Galaxy Watch este folosit pentru a trece de la joc la vizionarea „Video”. Începe fără probleme pe Samsung Glasses Lite, Samsung numind acest lucru „Portable Media”. Persoana următoare trece la „Afișare Dex” și răspunde la un e-mail cu o tastatură fizică, în timp ce un desktop plutitor apare în fața lor. Este de asemenea afișat un scenariu „Apel video”.

Această persoană merge apoi afară și activează „Modul ochelari de soare” pentru a ascunde afișajele AR și a scoate în evidență nuanțele. În timp ce se află în aer liber, acest model controlează o dronă ca parte a caracteristicii „New Dimension Display”. Nu este clar ce tehnologie de afișare utilizează Samsung. Dar există detalii aici că marginea superioară a lentilelor, care este întunecată, ascunde componentele tehnice.

Când va lansa compania acești ochelari AR Samsung Glasses Lite este greu de spus. Cel puțin în perioada următoare nu. Vom prim în curând modelele Galaxy A52 și Galaxy A72, dar și alte modele din seria Galaxy A. Așteptăm, de asemenea, mai multe modele pliabile și noi tablete anul acesta. Va fi iarăși un an aglomerat pentru gigantul tech. Posibil ca Samsung să găsească o fereastră și pentru acești ochelari AR, dacă are intenția să-i lanseze în 2020.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...