Acasă Stiri Ochelarii AR Samsung Glasses Lite au apărut într-un videoclip conceptual

Ochelarii AR Samsung Glasses Lite au apărut într-un videoclip conceptual

Realitatea augmentată (RA) este ceva care a existat (într-o formă sau alta) de câțiva ani. În acest timp Google și Microsoft nu au reușit să pună la punct tehnologia și să o facă accesibilă utilizatorilor. Dar Samsung sau Apple au lucrat și lucrează în acest domeniu. Acum Samsung lucrează la așa-numiții „ochelari inteligenți Samsung Glasses Lite, care ar putea vedea lumina zilei într-un viitor nu prea îndepărtat.

WalkingCat, cu un istoric cunoscut despre produsele Microsoft și Samsung, a publicat în weekend două videoclipuri. Având în vedere istoricul sursei – cel mai recent dezvăluind recent Galaxy Tab S7 Lite și Galaxy Chromebook 2, acesta este cel mai probabil un videoclip Samsung original. Cu toate acestea, avertismentul important este că acesta ar putea fi doar un concept intern, mai degrabă decât un produs propriu-zis. WalkingCat nu este sigur în sine și a postat pe Twitter despre un „concept de viziune R&D?”.

Videoclipurile conceptuale Samsung au arătat ochelarii AR „Glasses Lite” și „Next Wearable Computing”. Chiar dacă a fost dezvăluit că Samsung lucrează la acești ochelari AR, există multe necunoscute despre Samsung Glasses Lite.

Ochelari AR Samsung Glasses Lite

Compania nu a confirmat nimic în acest sens, dar tipsterul WalkingCat pare să fi scăpat niște informații despre ochelarii AR, Samsung Glasses Lite. Mai multe scurgeri de informații din trecut face a aceste videoclipuri să aibă oarecare credibilitate, conform HindustanTimes. Deci, nu există niciun motiv pentru care să nu credem și aceste randări despre Samsung Galsses Lite.

Link-urile video postate pe Twitter de cont nu sunt accesibile în acest moment, dar 9to5Google a reușit să capteze câteva imagini, prezentând Samsung Glasses Lite. Primul videoclip începe cu un titlu pe care scrie Samsung Glasses Lite. Seamănă foarte mult cu stilul pentru videoclipurile produselor companiei. Vedem acești ochelari Samsung AR care sunt mult mai groși decât ochelarii obișnuite. Ultima fotografie din această secvență este a lentilelor care au în mod clar un ecran transparent patrat încorporat în ele.

Augmented Reality (AR) – Realitatea augumentată. Este un live direct sau indirect dintre lumea reală și cea virtuală. Elementele AR, sunetul, video, grafica sau datele GPS, sunt completate de calculator. AR este considerată ca o extensie de realitate virtuală.

Vedem apoi produsul real purtat și folosit, cu o simulare a ceea ce vizionează persoana respectivă prin intermediul Glasses Lite. Primul caz de utilizare este un joc pe ceea ce pare a fi un telefon Samsung andocat la un accesoriu de controler.

Marginea superioară a ochelarilor are componente tehnice

De asemenea, vedem un exemplu de „Control integrat” în care un Galaxy Watch este folosit pentru a trece de la joc la vizionarea „Video”. Începe fără probleme pe Samsung Glasses Lite, Samsung numind acest lucru „Portable Media”. Persoana următoare trece la „Afișare Dex” și răspunde la un e-mail cu o tastatură fizică, în timp ce un desktop plutitor apare în fața lor. Este de asemenea afișat un scenariu „Apel video”.

Această persoană merge apoi afară și activează „Modul ochelari de soare” pentru a ascunde afișajele AR și a scoate în evidență nuanțele. În timp ce se află în aer liber, acest model controlează o dronă ca parte a caracteristicii „New Dimension Display”. Nu este clar ce tehnologie de afișare utilizează Samsung. Dar există detalii aici că marginea superioară a lentilelor, care este întunecată, ascunde componentele tehnice.

Când va lansa compania acești ochelari AR Samsung Glasses Lite este greu de spus. Cel puțin în perioada următoare nu. Vom prim în curând modelele Galaxy A52 și Galaxy A72, dar și alte modele din seria Galaxy A. Așteptăm, de asemenea, mai multe modele pliabile și noi tablete anul acesta. Va fi iarăși un an aglomerat pentru gigantul tech. Posibil ca Samsung să găsească o fereastră și pentru acești ochelari AR, dacă are intenția să-i lanseze în 2020.

Stiri

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...

Galaxy A32 are acum o opțiune 4G, modificări față de varianta 5G

În ianuarie Samsung a dezvăluit cel mai ieftin model 5G, Galaxy A32 5G, care se așteaptă să fie lansat în curând în...