One UI 2.5 cu Android 10 vă permite gesturi de navigare de la aplicații terțe

952
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a debutat One UI 2.5 cu smartphone-urile și tabletele sale Note 20, Galaxy Tab S7 și seria Galaxy Z. Noul software al companiei aduce câteva caracteristici noi și modificări de design. De asemenea, se rezolvă o problemă pe care firma sud-coreeană a promis că o va remedia în martie 2020.

Noua interfață One UI 2.5 este compatibilă cu gesturile de navigare pe ecran complet cu Android 10 atunci când este utilizat în lansatoarele de aplicații terțe. Lansatoarele de aplicații terțe precum Action Launcher, Lawnchair 2 și Nova Launcher acceptă sistemul fluid de gestiune de navigare pe ecran complet al Android 10.

One UI 2.5 cu gesture de navigare de la aplicații terțe

Gesturile de navigare pe ecran complet par să funcționeze la Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Seria Galaxy Tab S7, Z Flip 5G și Galaxy Z Fold 2 rulează pe Android 10 cu One UI 2.5. Astfel încât și acestea vor fi compatibile cu gesturile de navigare pe ecran în interiorul aplicațiilor terțe. Google a lansat funcția anul trecut și a fost nevoie de un an ca Samsung să o aducă la Galaxy.

Dacă nu vă place lansatorul de aplicații Samsung, puteți trece acum la un lansator de aplicații terțe acum știind că gesturile de navigare pe ecran complet de la One UI 2.5 și Android 10 ar funcționa pe dispozitivele Galaxy noi. Se pare, conform informațiilor de la SamMobile, că implementarea gesturilor de navigare pe ecran complet este cam neplăcută pe noile dispozitive în acest moment, iar animațiile nu sunt la fel de bune pe cât ne așteptăm. Totuși, acest lucru ar putea fi rezolvat de dezvoltatorii de aplicații terțe printr-o actualizare în perioada următoare.

Sistemul de operare Android a fost cumpărat în vara anului 2005 de Google de la Andy Rubin. Micul robot verde folosit de Google pentru a prezenta Android a fost realizat de Irina Blok. Aceasta a fost o angajată Google, născută la Sankt Petersburg, Rusia.

Seria Samsung Galaxy S20 este de așteptat să primească și ea actualizarea One UI 2.5 în următoarele săptămâni. Telefoanele din seria S20 vor fi actualizate la One UI 3.0 bazat pe Android 11 înainte de sfârșitul acestui an.