Samsung One UI 3.0 beta pentru seriile Galaxy A și Galaxy M lansat

673
Samsung a lansat programul One UI 3 beta pentru seriile Galaxy A si Galaxy M
Sursa Foto: androidpolice.com

Samsung a ținut până acum foarte bine ritmul cu programul său de lansare a actualizărilor cu One UI 3.0. Compania a actualizat deja aproape toate flagship-urile sale recente sau multe au început să primească cea mai recentă actualizare bazată pe Android 11. Acum această actualizare cu interfața Samsung One UI 3.0 se îndreaptă și către seria Galaxy A și Galaxy M.

Samsung și-a deschis acum programul beta pentru Samsung Galaxy A51 5G și Samsung Galaxy M31. Utilizatorii acestor două telefoane de pe piețele eligibile se pot înscrie deja în programul beta Samsung One UI 3.0. Forumurile Samsung Community din Coreea și India au postat această știre despre Galaxy A51 5G și, respectiv, M31. Momentan cel puțin, utilizatorii acestor telefoane din India și Coreea de Sud se pot înscrie în acest program de testare.

Samsung One UI 3.0 beta pentru seriile Galaxy A și M

Pentru a vă introduce numele, tot ce trebuie să faceți este să accesați aplicația Samsung Members de pe telefon. Apoi veți vedea un banner pentru a vă înscrie la programul One UI 3.0 beta. După ce ați terminat procesul, o versiune beta a sistemului de operare va fi livrată în curând pe dispozitivul dvs. Dacă doriți să faceți parte din acest program, completați formularul cât mai curând posibil, deoarece locurile sunt de obicei limitate. Nu sunt momentan informații în ce țări va mai ajunge acest program beta pentru seriile Galaxy A și Galaxy M.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă serviciile de care aveți nevoie legate de Galaxy, de la sfaturi pentru folosirea unei aplicații până la o mulțime de informații și cele mai recente știri despre produse.

Programul Samsung One UI 3.0 beta are versiunea de firmware M315FDDU2ZTLF. Pe lângă acest firmware utilizatorii vor primi și patch-ul de securitate din decembrie 2020. În afară de funcțiile bazate pe Android 11, cum ar fi bulele de chat, notificările revizuite, ar trebui să vedeți și noi caracteristici ale One UI 3.0 în actualizare. Cu toate acestea, deoarece acesta este un dispozitiv de buget, Samsung ar putea limita anumite caracteristici ale One UI.

Conform Android Police, ambele telefoane ar trebui să înceapă să primească actualizarea stabilă undeva în jurul lunii martie. Lansarea acestui program beta pentru cele două telefoane ar putea fi o indicație că mai multe telefoane Galaxy A și Galaxy M se vor alătura în curând programului beta.

Samsung a anunțat One UI 3.0 în august. A actualizat deja modelele emblematice precum seria Galaxy S20 (inclusiv S20 FE), seria Note 20, Galaxy S10 Lite și Galaxy Z Flip 5G, printre altele.