One UI 3.0 bazat pe Android 11 ajunge la Samsung Galaxy Note 10 Lite

705
OneUI 3 bazat pe Android 11 ajunge la Samsung Galaxy Note 10 Lite
Sursa Foto : @xeetechcare

Samsung a lansat în ultimul timp actualizarea One UI 3.0 la foarte multe din telefoanele sale. Acum această actualizare a ajuns și la un smartphone despre care am vorbit mai puțin în ultimul timp, poate pe nedrept, dar foarte bun: Samsung Galaxy Note 10 Lite. Actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 are versiunea firmware N770FXXU7DUA8 și a început să fie lansată în Europa.

În decembrie, Samsung anunțase programul de actualizare One UI 3.0 bazat pe Android 11 pentru smartphone-urile sale. Conform strategiei planificate, a început lansarea actualizării pentru câteva dispozitive care includeau inițial: Galaxy S20 FE, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20 și Galaxy S10 Lite. Galaxy Note 20 și Galaxy Note 10 Lite au fost doar două dispozitive care au rămas pentru a primi această actualizare. Ei bine, cel puțin pentru un telefon, adică Galaxy Note 10 Lite, Samsung a început acum să lanseze această actualizare.

One UI 3.0 pentru Note 10 Lite vine cu patch-ul din ianuarie

Actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 la Samsung Galaxy Note 10 Lite a început să se lanseze. Lansarea acestui nou software a debutat în Franța și este în desfășurare și în alte țări de pe Bătrânul Continent. Odată cu lansarea actualizării Samsung a lansat și patch-ul de securitate din ianuarie pentru Note 10 Lite.

Cu această nouă versiune de software, Galaxy Note 10 Lite primește o mulțime de caracteristici noi, conform MySmartPrice. Printre acestea primim un design UI reîmprospătat; Un ecran de blocare îmbunătățit; Aplicații actualizate și multe altele pe care Samsung le-a făcut în interfața Samsung One UI 3.0. Samsung a inclus Galaxy Note 10 Lite în lista telefoanelor care vor primi trei ani de actualizare software. Acest lucru înseamnă că Note 10 Lite este eligibil pentru a obține versiunea de software Android 12 și Android 13.

Denumirea de Europa a fost folosită pentru prima dată în Legendele Olimpului. Zeus „Tatăl zeilor și oamenilor” de pe Muntele Olimp, s-a îndrăgostit de nimfa Europa. Supranumit și „Bătrânul continent”, Europa este al treilea continent după Asia și Africa ca număr de locuitori.

În ceea ce privește ciclul de actualizare al altor dispozitive Samsung, compania a lansat recent actualizarea pentru Galaxy M31, Galaxy M21 și Galaxy F41. Actualizarea pentru aceste trei dispozitive vine înainte de lansarea promisă de Samsung, deoarece acestea trebuiau să primească actualizarea în martie 2021.

Dacă aveți un Note 10 Lite și nu ați primit încă o notificare pentru One UI 3.0, ea este aproape. Puteți puteți verifica manual accesând Setări ­˃> Actualizare de sistem ­˃> și verificați dacă există actualizări de sistem. Dacă aveți o actualizare apăsați Descărcați și instalați.