Actualizarea One UI 3.0 pentru Galaxy Note 20 lansată la nivel global

604
Actualizarea One UI 30 pentru Galaxy Note 20 lansata la nivel global
Sursa Foto: androidpolice.com

Samsung a făcut progrese mari și ține pasul cu programul său original de lansare pentru One UI 3.0. Mai multe din seriile sale emblematice actuale au primit deja actualizarea cu interfața bazată pe Android 11. Acum a fost lansată la nivel global actualizarea la interfața One UI 3.0 pentru seria Galaxy Note 20. Vă reamintim că actualizarea a debutat săptămâna trecută dar a fost lansat doar în câteva țări.

Așa cum ne-am așteptat, actualizarea conține toate bunătățile pe care atât One UI 3.0, cât și Android 11 le aduce. Pe lângă acestea utilizatorii de Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+ primesc și cu cel mai recent patch de securitate din decembrie. Noua actualizare de software are versiunea de firmware N986USQU1CTL2 pentru Note 20 și N986BXXU1CTL5 pentru Note 20 Ultra.

Multe îmbunătățiri la seria Note 20 cu One UI 3.0

Primim printre altele un panou media îmbunătățit în notificări cu noi opțiuni, cum ar fi schimbarea rapidă a dispozitivului de redare. De asemenea, aplicația de tastatură Samsung actualizată acceptă acum un total de 370 de limbi de introducere. Samsung a facilitat și lipirea imaginilor copiate și a codurilor de verificare din mesaje text. De asemenea, conform Android Police, va sugera emoji-uri și autocolante pe baza textului introdus.

În afară de modificările vizuale, cea mai recentă actualizare OTA va aduce, de asemenea, îmbunătățiri ale performanței și controale mai bune de confidențialitate. Mai important, dispozitivul va revoca acum automat permisiunile unei aplicații care nu sunt utilizate pentru o perioadă lungă de timp. Comanda rapidă de accesibilitate îmbunătățită din One UI 3.0 îl face mai ușor de utilizat. Vedeți mai multe despre One UI 3.0 pe I❤️Samsung. Utilizatorii pot accesa acum funcția de introducere cu voce tare a tastaturii chiar și cu opțiunea TalkBack dezactivată.

Talkback este o caracteristică de accesibilitate a dispozitivelor Samsung. Aceasta ajută utilizatorii nevăzători și pe cei cu vedere redusă, rostind acțiuni cu voce tare pe măsură ce elementele de pe ecran sunt atinse, selectate și activate.

Actualizarea este disponibilă și în România

Atât pentru Note 20, cât și pentru Note 20 Ultra, fișierul de actualizare cântărește în jur de 25,79,24MB. Deci este destul de mare așa încât asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea Wi-Fi atunci când apăsați cu entuziasm butonul de descărcare. Dacă notificarea de actualizare încă nu a ajuns la unitatea dvs., va trebui să așteptați puțin pentru ca această versiune etapizată să vă ajungă. Puteți oricând să verificați cele mai recente actualizări accesând Setări > Actualizări de sistem > și verificați dacă există actualizări de sistem. Dacă este acolo atingeți Descărcați și instalați.

Actualizarea se desfășoară deja în SUA, Emiratele Arabe Unite, India, Kenya, Malaezia, Noua Zeelandă și cea mai mare parte a Europei în aceste momente. A fost lansată și în România. Această actualizare distribuită rapid este o surpriză binevenită. Spunem acest lucru având în vedere că predicția inițială Samsung pentru seria Note 20 era să fie actualizată pentru ianuarie.