Samsung One UI 5.1.1 ajunge la Galaxy Tab S7 FE în Europa și Coreea

219
Samsung Galaxy Tab S7 FE One UI 5.1.1
Sursa foto: samlover.com

Samsung a început să lanseze actualizarea One UI 5.1.1 pentru dispozitivele sale la începutul lunii august și acum o extinde continuu la noi dispozitive și la diferite regiuni. Cu toate acestea, au mai rămas câteva dispozitive importante care ar trebui să primească noua actualizare, cum ar fi Galaxy Tab S7 FE. Din fericire, acum dispozitivul primește actualizarea Samsung One UI 5.1.1.

One UI 5.1.1 este cea mai recentă actualizare a interfeței de utilizare Samsung, special concepută pentru dispozitive cu ecran mare. În această actualizare, Samsung a adus câteva îmbunătățiri noi care sunt realizate în cadrul diferitelor funcții existente. De exemplu, bara de activități, partajarea rapidă, Samsung Health, camera foto și Galerie.

Galaxy Tab S7 FE primește interfața One UI 5.1.1 în Europa

În special, tableta Galaxy Tab S7 FE primește o nouă actualizare în Europa și Coreea de Sud, potrivit SamLover. Utilizatorii care dețin variante Wi-Fi și 5G ale Galaxy Tab S7 FE în Europa pot identifica actualizarea după aceste numere de versiune de firmware: T733XXU5CWI4 și, respectiv, T736BXXU4CWI3.

Între timp, utilizatorii variantei Wi-Fi a Galaxy Tab S7FE din Coreea primesc actualizarea cu numărul de firmware T733XXU5CWI4. Cea mai recentă actualizare include și o nouă actualizare de securitate, dar nu cea mai recentă. Este vorba despre actualizarea de securitate din iulie 2023. Merită remarcat faptul că tabletele din seria Galaxy Tab S7 au primit deja această actualizare.

Malware sau software rău intenționat este orice program sau fișier care dăunează în mod intenționat unui computer, rețea sau server. Termenul de malware a fost folosit prima dată de cercetătorul și informaticianul Yisrael Radai în 1990.

Actualizarea din iulie 2023 este un patch de securitate care aduce mai multe remedieri care consolidează securitatea dispozitivelor Galaxy. Se asigură că dispozitivul dvs. este protejat împotriva amenințărilor externe, cum ar fi malware. Este indicat să descărcați cât mai repede această actualizare de securitate, tableta S7 Fan Edition are deja o vârstă și orice patch de securitate este binevenit.

Samsung Galaxy Tab S7 FE a fost lansată în 2021 cu sistemul de operare Android 11 preinstalat. Mai târziu, a primit două actualizări majore cu Android 12 și Android 13. Fiind un dispozitiv emblematic mai vechi, va primi cel puțin trei actualizări majore, ceea ce înseamnă că Android 14 va fi ultima actualizare majoră pentru dispozitiv. Va mai primi apoi un an suplimentar de actualizări de securitate.