Samsung One UI 5.1 aduce Clock multi-timer în aplicația Ceas

238
Samsung One UI 5.1 aduce Clock multi timer in aplicatia Ceas
Sursa foto: sammobile.com

Una dintre numeroasele îmbunătățiri ale calității vieții pe care Samsung le-a adăugat la One UI cu actualizarea 5.1 este un cronometru actualizat pentru aplicația Ceas. Desigur, cronometrele au nevoie în general de puține sau deloc explicații. Dar noua interfață Samsung One UI 5.1 a dus a ridicat această caracteristică la un nou nivel cu funcția Clock multi-timer.

Utilizatorii telefoanelor care au actualizarea Samsung One UI 5.1 pot acum seta mai multe cronometre care rulează simultan. Această caracteristică are de fapt foarte mult sens când îți dai seama că oamenii fac mai multe sarcini și pot avea nevoie de mai mult de un temporizator la un moment dat. Chiar ne întrebam de ce această funcție nu a fost disponibilă până acum.

Clock multi-timer cu Samsung One UI 5.1

Important este acum că această funcție de cronometre multiple face parte din experiența One UI datorită celei mai recente actualizări. Configurarea unui temporizator în One UI este la fel de ușoară ca deschiderea aplicației Ceas. Deschideți Ceas -> Temporizator -> setați o durată și atingeți Start.

Datorită Samsung One UI 5.1, utilizatorii pot acum seta mai multe temporizatoare să ruleze simultan și pot face acest lucru atingând butonul „Plus” care apare în partea de sus a ecranului odată ce, cel puțin un temporizator rulează. Când au mai multe cronometre, utilizatorii le pot vizualiza într-o listă sau pe ecran complet și pot glisa între ele. Atingerea butonului cu trei puncte din colțul din dreapta sus dezvăluie opțiuni suplimentare pentru rearanjarea și redenumirea temporizatoarelor.

Nicholas Rieussec a inventat primul cronometru în 1821, înregistra timpul măsurat cu un stilou cu cerneală. În 1831, Joseph Thaddäus Winnerl a construit un cronometru de mărimea unui ceas de buzunar, care era precis la secundă.

După evenimentul Galaxy Unpacked care a avut loc pe 1 februarie, această nouă funcție Samsung Clock multi-timer a fost exclusivă pentru seria Galaxy S23. Cu toate acestea, Samsung a fost foarte rapid să aducă actualizarea One UI 5.1 pe telefoanele Galaxy mai vechi. Potrivit SamMobile, acum funcția clock multi-timer este disponibilă pentru seriile Galaxy S20, Galaxy S21 și Galaxy S22. În același timp Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE și cele mai recente telefoane pliabile Samsung au primit Clock multi-timer.