Actualizarea Samsung One UI 5.1 ajunge la Galaxy M42 5G

184
Nu uita de facturi și extrase!
Sursă Foto: via TheIndianExpress

Actualizarea One UI 5.1 a fost lansată recent pe alte câteva smartphone-uri de gamă medie din seria Galaxy A și M, cum ar fi Galaxy A53 și Galaxy M53 5G. Acum este rândul unui alt excelent telefon mid-range: Samsung Galaxy M42 5G. Smartphone-ul primește acum o serie de funcții noi și îmbunătățiri cu cea mai recentă actualizare de software.

Samsung Galaxy M42 5G a fost vândut în mare parte numai în India și în câteva țări vecine. Da, a ajuns și în Europa și în alte părți ale lumii dar nu la nivelul lui Galaxy A32 sau Galaxy A33. Actualizarea One UI 5.1 se lansează pe scară largă în regiune cu versiunea de firmware M426BXXU4DWB1, potrivit AndroidHeadlines. Pachetul cu actualizarea OTA (over the air) cântărește doar 1GB. Tot aici este inclusă și actualizarea de securitate din februarie 2023, care rezolvă peste 50 de vulnerabilități.

Interfața One UI 5.1 lansată pentru Galaxy M42 5G

Dar, dimensiunea, relativ masivă a OTA pe acest telefon, se datorează bunătăților pe care le aduce One UI 5.1. Samsung adaugă câteva funcții noi dispozitivelor sale Galaxy cu cea mai recentă versiune a software-ului său personalizat Android. Aplicația pentru cameră obține noi efecte selfie pentru amatori, iar  partajarea fotografiilor cu familia este acum mai ușoară cu noul Album de familie partajat. În același timp, aplicația Galerie primește și remasterizare îmbunătățită a imaginilor.

Noile gesturi fac și multitasking-ul mai eficient. De asemenea, puteți automatiza mai multe sarcini, inclusiv schimbarea automată a imaginilor de fundal în funcție de activitatea dvs. În altă parte, widget-urile sunt acum mai inteligente și vă arată mai multe informații. Sugestiile de setări inteligente vă economisesc timp atunci când doriți să modificați o setare a telefonului. Nu în ultimul rând, Samsung Internet acceptă acum navigarea continuă pe smartphone-ul, tableta și laptopul conectat.

Snapdragon 750G 5G este un procesor octa core de gamă medie. Este format din două nuclee Cortex-A77 de 2,2 GHz și șase nuclee Cortex-A55 de la până la 1,8 GHz eficiente din punct de vedere energetic.

Samsung Galaxy M42 5G a fost lansat în mai 2021 și are un ecran cu diagonala de 6,6 inch (16,76 cm). Snapdragon 750G 5G este la bord însoțit de 6 / 8GB de memorie RAM și 128GB de stocare. Are patru camere la spate cu una principală de 48MP și o cameră sefie de 20MP. O baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W furnizează curentul electric necesar funcționării.

Dacă utilizați un Samsung Galaxy M42 5G, actualizarea One UI 5.1 cu toate aceste noi funcții și îmbunătățiri de securitate ar trebui să vă fie disponibilă în următoarele câteva zile, dacă nu a ajuns deja.