Over The Horizon 2021, noul ton de apel pe Samsung Galaxy S21

769
Over The Horizon 2021 noul ton de apel pe Samsung Galaxy S21
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Odată cu introducerea unui nou smartphone din seria Galaxy S, Samsung lansează și o serie de imagini de fundal și tonuri de apel noi, pentru a le oferi smartphone-urilor propriul caracter. Cu ceva timp în urmă, imaginile de fundal oficiale Galaxy S21 au apărut deja online. Acum este disponibil și tonul de apel oficial. Utilizatorii Samsung vor cunoaște, fără îndoială, tonul de apel Over The Horizon 2021. Melodia este ajustată în fiecare an cu noua serie Galaxy S.

Tonul de apel Over The Horizon 2021 poate fi acum auzit pe noi acorduri. Pentru noul ton de apel Samsung a ales o melodie cântată la pian. Melodia calmantă va apărea ca ton de apel implicit pe toate cele trei smartphone-uri Galaxy S21.

Noul ton Samsung Over the Horizon 2021

Fiecare producător de telefoane își creează propriul ton de apel. De la Galaxy S2, Samsung folosește tonul de apel Over The Horizon. Denumirea a rămas aceeași în fiecare an, dar melodia s-a schimbat de fiecare dată – cu diferențe destul de mari de-a lungul anilor.

De la rock la new age la jazz fusion, în fiecare an ținem pasul cu tendința momentului. Anul acesta compania a ales o melodie de pian liniștită, care crește în tempo pe măsură ce melodia progresează. Pe lângă acest ton de apel, vor mai vom mai primi și altele noi, conform LetsGoDigital. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când Samsung lansează un smartphone Galaxy S sau Galaxy Note.

Pianul este un instrument muzical inventat în Italia de către Bartolomeo Cristofori în jurul anului 1700. Cel mai scump pian din lume este un pian Heintzman & Co. – un producător din Canada. Este transparent și în întregime din cristal. Costă 3,22 milioane USD!

Melodia poate fi folosită ca ton de apel, dar și ca sunet pentru a porni și opri dispozitivul sau ca semnal de notificare pentru mesajele primite. Când porniți un smartphone Samsung Galaxy pentru prima dată, „Over The Horizon” va fi listat în mod implicit în biblioteca dvs. de muzică.

Pe 14 ianuarie 2021, Samsung va anunța Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra în cadrul evenimentului virtual Samsung Unpacked 2021. Modelele intră la precomenzi a doua zi. Se așteaptă ca mai multe pachete interesante să fie oferite de Samsung. De exemplu: Samsung Galaxy S21 Ultra cu stilou S Pen și carcasă sau împreună cu noile căști wireless Galaxy Buds Pro. Perioada de precomandă durează două săptămâni, iar vineri 29 ianuarie, cele trei noi modele vor fi pe stelaj la vânzare. În acel moment, precomenzile făcute au fost deja onorate.

SURSĂLetsgoDigital