Pach-ul de securitate din iulie a fost lansat pentru Samsung Galaxy A72

176
Samsung Galaxy A72
Sursa foto: sammobile.com

Samsung continua lansarea actualizării de securitate din iulie pe telefoanele sale. Ultimul smartphone care beneficiază de noua actualizare este Samsung Galaxy A72, cel mai mare și performant model din seria Galaxy A din 2021. Actualizarea, pe lângă corecția de securitate aduce și unele reglaje la camere și îmbunătățește stabilitatea generală a telefonului.

Actualizarea pentru Samsung Galaxy A72 se lansează acum în unele țări, cum ar fi Rusia și India, potrivit SamMobile. Da, în ciuda războiului Rusia – Ucraina, Samsung pare să găsească timp pentru a lansa actualizări și în Rusia. Actualizarea se va extinde, ca de obicei, la mai multe zone în zilele următoare. Noua actualizare vine cu versiunea de firmware A725FXXU4BVG1 și are o mărime de 6,36GB. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între Galaxy A72 și Galaxy S20 FE!

Samsung Galaxy A72 primește actualizarea din iulie

Pe lângă patch-ul de securitate din iulie 2022, actualizarea remediază trei vulnerabilități critice ale sistemului de operare Android și aproximativ două duzini de vulnerabilități cu risc ridicat, în plus față de 41 de vulnerabilități și expuneri Samsung, care afectează numai dispozitivele Galaxy.

Samsung Galaxy A72, șeful seriei Galaxy A 2021, a fost lansat atât în variante 4G cât și 5G. A venit cu Android 12 și One UI 3 la bord. Smartphone-ul a primit actualizarea la Android 12 și interfața One UI 4.0 la începutul acestui an. Acum are interfața Samsung One UI 4.1. Galaxy A72 va primi încă două actualizări ale sistemului de operare Android, Android 13 și Android 14. Deoarece Galaxy A72 are un program trimestrial de actualizare de securitate, este posibil să nu vedem decât actualizări minore înainte ca A72 să treacă la Android 13 și One UI 5.0. Galaxy A72 are procesorul Qualcomm Snapdragon 720G (8 nm) asociat cu 6/8 GB RAM și 128/256 GB stocare.

Qualcomm Snapdragon 720G este un procesor cu 8 nuclee anunțat în ianuarie 2020. Este fabricat cu tehnologia de 8 nanometri. Are 2 nuclee Kryo 465 Gold (Cortex-A76) la 2300 MHz și 6 nuclee Kryo 465 Silver (Cortex-A55) la 1800 MHz.

Deocamdată însă, lucrurile nu sunt atât de interesante. Totuși, toată lumea adoră actualizările de securitate după acestea suntem mai liniștiți în privința protecției generale a telefonului. Deoarece aceste actualizări sunt lansat treptat poate dura ceva timp pentru a ajunge la nivel mondial la toată lumea. Trebuie să aveți puțină răbdare dacă încă nu a sosit.

Utilizatorii din Rusia și și India vor primi o notificare când actualizarea este disponibilă. În același timp pot verifica manual dacă actualizarea a sosit mergând la Setări apoi la Actualizare software. Dacă actualizarea este deja acolo, apăsați Descărcare și instalare.