Pagina de preînregistrare pentru Galaxy Fold este live în China

81
Sursa Foto: SamMobile.com

Galaxy Fold, chiar dacă cu multă întârziere, ar trebui să fie ultima lansare majoră a anului pentru Samsung. Acum, după lansarea seriei Galaxy Note 10, toate privirile sunt ațintite spre Samsung Galaxy Fold în speranța unei relansări reușite. Samsung nu a anunțat încă data exactă a lansării telefonului pliabil. Dar, după toate informațiile ziua cea mare se apropie tot mai mult, după cum demonstrează lansarea recentă a paginii de preînregistrare a lui Galaxy Fold în China.

Reproiectat și revizuit serios Samsung Fold Galaxy este setat pentru a fi lansat în luna septembrie. În același timp sunt șanse foarte mari ca pliabilul Samsung să fie prezentat la IFA din Berlin de săptămâna viitoare. Zvonurile anterioare susțin că Samsung va lăsa vizitatorii de la IFA Berlin să testeze pe viu telefonul pliabil.

Până atunci, potențialii cumpărători din China își pot exprima interesul pentru dispozitiv prin intermediul noii pagini de preînregistrare. Pagina de preînregistrare nu permite amatorilor să pre-comande dispozitivul, dar acest lucru oferă gigantului tech posibilitatea să estimeze numărul de persoane interesate de primul său telefon pliabil, cel puțin în China. Conform SamMobile, există posibilitatea ca paginile de preînregistrare pentru Galaxy Fold să apară și în alte regiuni în săptămânile următoare.

Samsung Galaxy Fold încă nu are concurență adecvată

Povestea primului smartphone pliabil Samsung Galaxy Fold este una tumultuoasă. Planificat inițial pentru lansare în prima jumătate a anului 2019, flagship-ul pliabil a întârziat din cauza deficiențelor de proiectare. După aproximativ trei luni extraordinare pentru departamentul pliabil al companiei, Samsung a confirmat că smartphone-ul Fold va fi lansat oficial în septembrie. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit o dată de lansare.

Huawei în limba chineză înseamnă floare. Logo-ul firmei Huawei este stilizat în formă de floare. Ren Zhengfei este fondatorul și președintele Huawei din 1987. Acesta a fost inginer în Armata de Eliberare din China.

Din fericire pentru Samsung, cel mai mare rival al său în segmentul pliabil – Huawei – a trebuit să amâne lansarea pliabilului său Huawei Mate X pentru sfârșitul acestui an. În acest fel este posibil ca interesul clienților să fie la cote înalte pentru Samsung Galaxy Fold. Nu există prea multe opțiuni pliabile, iar Samsung pare să aibă produsul superior. Va reuși Samsung să deschidă un nou capitol pentru industria mobilă? Doar timpul ne va spune!

Conform informațiilor, smartphone-ul Samsung Galaxy Fold prezintă un display Infinity Flex de 7,3 inch cu o rezoluție a ecranului de 1536 x 2152 pixeli. În acest mod, puteți utiliza trei aplicații în același timp pe care Samsung le numește Multitasking cu trei aplicații. Este alimentat de un procesor de 7 nm, asociat cu 12 GB RAM și ambalează 512 GB de stocare internă folosind tehnologia UFS 3.0.