Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

355
Pagini de asistenta Galaxy Tab A7 Lite oficiale
Sursa Foto: via voice.com

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini oficiale de asistență pentru dispozitiv tocmai au apărut în câteva regiuni, inclusiv Africa, India și România. Acest lucru sugerează că viitoarea tabletă Tab A7 Lite este pe cale să fie lansată în curând.

Pe lângă acest lucru, dar poate mai important, paginile de asistență confirmă faptul că Samsung Galaxy Tab A7 Lite este planificată să fie pusă în vânzare pe mai multe continente. Pagini de asistență există atât pentru variantele numai Wi-Fi (SM-T220), cât și pentru variantele LTE (SM-T225) ale tabletei. Dar, această postare prematură ar putea indica, de asemenea, că varianta LTE ar putea să nu fie lansată peste tot.

Galaxy Tab A7 Lite – posibilă lansare în luna iunie

În plus, față de paginile oficiale Samsung de mai sus, tableta a apărut luna trecută și pe alte site-uri Samsung. Are pagini în Belgia, Olanda, Germania, Norvegia, Suedia, Danemarca, Portugalia, Liechtenstein, Spania, dar și în alte țări, conform SamMobile. Paginile oficiale pentru India și România au listat pagini de asistență atât pentru SM-T220, cât și pentru SM-T225, dar numai modelul Wi-Fi (SM-T220) este listat la Samsung Africa.

Paginile de asistență nu dezvăluie nimic despre următoarea tabletă, deoarece manualul utilizatorului și alte detalii tehnice lipsesc în prezent. Dar, un lucru este evident: compania pregătește tableta Tab A7 Lite pentru o lansare pe scară globală. Tableta pe care se bazează, Samsung Galaxy Tab A7, a fost lansat anul trecut și a fost foarte bine primită. Samsung speră ca noua tabletă Lite să meargă cu pași mari pe urmele acesteia.

În rețelele wireless, echipamentele dual-band sunt capabile să transmită în oricare din două intervale de frecvență standard. Rețelele moderne Wi-Fi dispun de routere cu bandă dublă care acceptă atât canale de 2,4GHz, cât și 5GHz.

Informații precedente dau o diagonală a ecranului de 9,7 inch (24,64 cm). Probabil un procesor Snapdragon serie 4xx, va fi la bord, însoțit de 2 / 3GB RAM și 32 / 64GB spațiu de stocare. Din certificarea Bluetooth SIG, știm că Tab A7 Lite va suporta Wi-Fi dual-band, adică 2,4 GHz și 5 GHz. Galaxy Tab A7 Lite va avea o baterie de 5.100mAh cu încărcare rapidă de 15W

Au fost zvonuri despre o lansare în iunie pentru Samsung Galaxy Tab A7 și Galaxy Tab S7 Lite. Toate indiciile de până acum par a confirma acest lucru.