Suntem la puțin peste o lună distanță de prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 9, astfel încât nu este surprinzător să vedem că Samsung pune bazele site-urilor sale de pe tot globul, pentru a găzdui informații despre noul său model emblematic. Paginile oficiale de asistență pentru Galaxy Note 9 sunt acum listate pe site-urile Samsung din toată lumea.

Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă. Samsung afișează în mod normal paginile de asistență pentru telefoanele viitoare cu câteva săptămâni înainte ca acestea să fie prezentate oficial. Am văzut deja acest lucru pentru dispozitive precum Samsung Galaxy A6 și Galaxy Tab S4.

Paginile de suport oficiale ale telefonului Galaxy Note 9 dar și a celorlalte modele de smartphone-uri sau alte dispozitive, nu dezvăluie informații despre dispozitivul însuși în acest moment. De exemplu despre Note 9 nu aflăm din această pagină decât că are numărul de model SM-N960F, lucru ce era dealtfel cunoscut.

Aceste pagini răspund la întrebări despre încărcarea rapidă, modul în care se transferă datele din driverul zilnic curent al utilizatorului către noul Galaxy Note 9, modul în care utilizatorul primește adresa sa de e-mail pe noul telefon și modul de încărcare și utilizare a cartelelor Dual SIM. Din păcate, paginile par a fi simple destinații de substituție și nu dezvăluie detalii despre Note 9.

Paginile vor fi în mod evident actualizate cu informații odată ce aparatul va fi anunțat oficial luna viitoare. Paginile au fost listate pe site-urile Samsung din Franța, Norvegia, Danemarca și Finlanda. În cele din urmă vor ajunge și în alte regiuni.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Finlanda ca suprafață, este a opta țară din Europa și țara cu cea mai rarefiată populație din Uniunea Europeană. Cu vârsta medie de 42,7 ani, Finlanda este una dintre cele mai îmbătrânite țări din lume. Finlanda este numită și „țara celor o mie de lacuri”. În realitate, numărul lacurilor este de 187.888, lacuri cu suprafața mai mare de 500 m².[/vc_message]

Samsung nu a confirmat prea multe despre Galaxy Note 9 până în acest moment. Recent, a confirmat că noul phablet va fi prezentat oficial pe 9 august la un eveniment special dedicat lui la Barclays Center din New York City.

După cum am mai menționat și altă dată când am scris despre specificațiile și caracteristicile viitorului dispozitiv de la Samsung, Galaxy Note 9, va fi dotat cu un procesor Exynos 9810 / Snapdragon 845 cu memorie RAM de 6GB. Există numeroase informații că Samsung poate introduce o variantă cu 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare pe unele piețe.

Noul S Pen ar putea fi unul dintre cele mai importante puncte de atracție ale noului pilot. Certificarea FCC pentru stylus-ul Galaxy Nota 9 a confirmat în esență că S Pen va primi suport Bluetooth care îi va permite să dispună de noi caracteristici. Documentația FCC a arătat că stiloul se va conecta la Note 9 utilizând frecvența de 2,4 GHz folosită pentru Bluetooth LE.

Deocamdată nici o informație din partea companiei sud-coreene despre data lansării la vânzare și preț.