Acasă Stiri Paginile de asistență pentru Galaxy Note 9 pe site-urile Samsung

Paginile de asistență pentru Galaxy Note 9 pe site-urile Samsung

Suntem la puțin peste o lună distanță de prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy Note 9, astfel încât nu este surprinzător să vedem că Samsung pune bazele site-urilor sale de pe tot globul, pentru a găzdui informații despre noul său model emblematic. Paginile oficiale de asistență pentru Galaxy Note 9 sunt acum listate pe site-urile Samsung din toată lumea.

Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă. Samsung afișează în mod normal paginile de asistență pentru telefoanele viitoare cu câteva săptămâni înainte ca acestea să fie prezentate oficial. Am văzut deja acest lucru pentru dispozitive precum Samsung Galaxy A6 și Galaxy Tab S4.

Paginile de suport oficiale ale telefonului Galaxy Note 9 dar și a celorlalte modele de smartphone-uri sau alte dispozitive, nu dezvăluie informații despre dispozitivul însuși în acest moment. De exemplu despre Note 9 nu aflăm din această pagină decât că are numărul de model SM-N960F, lucru ce era dealtfel cunoscut.

Aceste pagini răspund la întrebări despre încărcarea rapidă, modul în care se transferă datele din driverul zilnic curent al utilizatorului către noul Galaxy Note 9, modul în care utilizatorul primește adresa sa de e-mail pe noul telefon și modul de încărcare și utilizare a cartelelor Dual SIM. Din păcate, paginile par a fi simple destinații de substituție și nu dezvăluie detalii despre Note 9.

Paginile vor fi în mod evident actualizate cu informații odată ce aparatul va fi anunțat oficial luna viitoare. Paginile au fost listate pe site-urile Samsung din Franța, Norvegia, Danemarca și Finlanda. În cele din urmă vor ajunge și în alte regiuni.

Finlanda ca suprafață, este a opta țară din Europa și țara cu cea mai rarefiată populație din Uniunea Europeană. Cu vârsta medie de 42,7 ani, Finlanda este una dintre cele mai îmbătrânite țări din lume. Finlanda este numită și „țara celor o mie de lacuri”. În realitate, numărul lacurilor este de 187.888, lacuri cu suprafața mai mare de 500 m².

Samsung nu a confirmat prea multe despre Galaxy Note 9 până în acest moment. Recent, a confirmat că noul phablet va fi prezentat oficial pe 9 august la un eveniment special dedicat lui la Barclays Center din New York City.

După cum am mai menționat și altă dată când am scris despre specificațiile și caracteristicile viitorului dispozitiv de la Samsung, Galaxy Note 9, va fi dotat cu un procesor Exynos 9810 / Snapdragon 845 cu memorie RAM de 6GB. Există numeroase informații că Samsung poate introduce o variantă cu 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare pe unele piețe.

Noul S Pen ar putea fi unul dintre cele mai importante puncte de atracție ale noului pilot. Certificarea FCC pentru stylus-ul Galaxy Nota 9 a confirmat în esență că S Pen va primi suport Bluetooth care îi va permite să dispună de noi caracteristici. Documentația FCC a arătat că stiloul se va conecta la Note 9 utilizând frecvența de 2,4 GHz folosită pentru Bluetooth LE.

Deocamdată nici o informație din partea companiei sud-coreene despre data lansării la vânzare și preț.

SourceSamMobile

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...