Parteneriat Samsung și MaxMilhas pentru Samsung Pay

1098

Samsung Electronics a anunțat un parteneriat exclusiv cu MaxMilhas, o platformă care vinde bilete de avion la tarife reduse, pentru a oferi un beneficiu suplimentar celor care folosesc sistemul de plată Samsung Pay. Între 11 iunie și 11 iulie, prima achiziție a lunii făcute prin Samsung Pay, serviciul de plată mobil Samsung, va acorda utilizatorului un cupon de reducere pentru următoarea călătorie care o va efectua cu un bilet cumpărat de pe site-ul MaxMilhas.

În cadrul promoțiilor Samsung Pay, pentru acțiunea din perioada 11/06 până la 11/07/2018 vor fi disponibile 500 de cupoane de reducere cu o valoare totală de 50.000 de dolari.

Parteneriatul Companiei Samsung cu MaxMilhas este o altă acțiune care consolidează beneficiile reale și avantajele de care utilizatorii sistemului mobil de plată Samsung Pay se pot bucura de zi cu zi. În plus utilizatorii au comoditatea de efectua plăți în aproape toate unitățile comerciale din Brazilia – Samsung Pay fiind acceptat în mai mult de 90% din unitățile de vânzare cu amănuntul din comerțul brazilian – folosind doar telefonul smartphone sau un smartwatch.

Serviciul Samsung Pay este compatibil cu smartphone-uri cum ar fi: Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, Galaxy Note 8, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy A9, Samsung Galaxy A8 și Galaxy A8+, Galaxy A5 (2016 și 2017), Galaxy A7 (2016 și 2017), Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, Galaxy J5 Pro, Galaxy J7 Pro, Galaxy A6+ (acesta numai cu tehnologia NFC). În plus, ceasurile inteligente Samsung Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic și Samsung Gear Sport (acesta numai cu tehnologia NFC) sunt, de asemenea, compatibile cu sistemul Samsung Pay.

Brazilia are o populație estimativă (2018) de 210.000.000 de locuitori. Brazilia este unica țară americană în care limba oficială este portugheza. Limbajul semnelor folosite în comunicare de către persoanele surdo-mute – este și el recunoscut ca mijloc de comunicare legal în Brazilia.

MaxMilhas este o platformă lansată în anul 2013 care vinde bilete de avion ieftine, ajungând la reduceri de până la 80% din preț. Are mai mult de 920 de mii de utilizatori înregistrați, compania a atins nivelul de 1,2 milioane de bilete emise.

MaxMilhas a fost creat cu marele obiectiv de a ajuta brazilienii să cunoască un nou oraș sau țară printr-un model de afaceri inovator. Iar parteneriatul cu Samsung ne ține pe calea inovației și ne va sprijini pentru a ajunge la mai mulți oameni care doresc să călătorească cu bilete cu tarife reduse, a spus Tahiana D’Egmont CMO (chief marketing officer) și partener MaxMilhas.

Samsung Pay este un serviciu de plată rapid, convenabil și sigur de la Samsung, permite utilizatorului să meargă la cumpărături doar cu un smartphone sau smartwatch.

SURSĂSamsung News