Patch-ul de securitate din mai 2024 disponibil pe seria Galaxy Tab S9 FE

100
Seria Galaxy Tab S9 FE
Sursă foto: SamLover

Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+ sunt cel mai noi tablete Samsung destinate fanilor. Ambele modele au fost special concepute pentru utilizatorii care doresc tablete de vârf dar la un preț accesibil. Seria Galaxy Tab S9 FE a fost lansată în 2023 cu Android 13. Ambele tablete au primit apoi Android 14 și, mai recent, One UI 6.1.

Pe lângă aceasta, cele două tablete Fan Edition primesc trimestrial și noi actualizări de securitate. Acum este disponibil pentru cele două tablete patch-ul de securitate din mai 2024 în Europa. Cu aceste două dispozitive portabile și puternice, dar mai ieftine, mai mulți utilizatori pot experimenta acum versatilitatea seriei emblematice Galaxy Tab S9.

Acum Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+ primesc corecție de securitate din mai 2024. Aceasta poate fi identificată cu versiunile de firmware X516BXXS4BXE2 și, respectiv, X616BXXS4BXE2. Actualizarea vine într-un pachet software mai mic, ceea ce indică faptul că nu va aduce nicio modificare semnificativă pentru dispozitiv. Este doar o actualizarea normal de securitate.

Patch-ul de securitate din mai 2024 se concentrează în primul rând pe implementarea modificărilor de securitate pentru a îmbunătăți securitatea generală a dispozitivului. Conform documentației oficiale, cel mai recent patch de securitate va rezolva mai mult de 50 de probleme apărute de la ultima actualizare. Google și Samsung au contribuit fiecare pentru a rezolva problemele de vulnerabilitate, Samsung în special pentru dispozitivele Galaxy.

Seria Galaxy S7 (Galaxy S7, S7 Edge și Galaxy S7 Active) lansate în 2016 au fost primele telefoane Samsung certificate IP68 pentru rezistență la praf și apă. Toate telefoanele emblematice Samsung următoare au primit certificarea IP68.

La fel ca frații lor mai mari, seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Tab S9 FE este certificată IP68. Inclusiv S Pen-ul celor două tablete este certificat IP68. Cele două tablete Galaxy Tab S9 Fan Edition va primi patru actualizări de Android și cinci ani actualizări de securitate.

Dacă utilizați un dispozitiv din seria Galaxy Tab S9 FE în Europa, acum puteți verifica cu ușurință actualizarea accesând Actualizări software din Setări. Dacă actualizarea este pe tabletă apăsați Descărcare și instalare. Cu toate acestea, dacă nu ați primit încă actualizarea, aceasta poate ajunge pentru dispozitivul dvs. în următoarele câteva zile.