Patch-ul de securitate din aprilie lansat pentru seria Galaxy Note 20

223
Patch-ul de securitate din aprilie lansat pentru seria Galaxy Note 20
Sursa Foto: SamMobile.com

Luna trecută, Samsung a lansat actualizarea One UI 4.1 bazată pe Android 12 pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Sunt ultimele modele din seria Note lansate cu acest nume. Apoi seria Galaxy Note a fost continuată de Samsung Galaxy S22 Ultra, dar fără ca Note să apară în nume. Acum, Samsung a lansat o nouă actualizare software pentru dispozitivele din seria Galaxy Note 20 pentru a le îmbunătăți securitatea și stabilitatea.

Variantele 5G ale Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc o nouă actualizare de software cu versiunea de firmware N98xBXXS3FVC8 în Polonia, Elveția și Țările Baltice. Actualizarea are puțin sub 200 MB. Varianta 4G / LTE a lui Samsung Galaxy Note 20 primește noua actualizare de securitate cu versiunea de firmware N980FXXS3FVC8 în diferite țări europene, printre care și România.

Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea de securitate din aprilie

Potrivit SamMobile, nouă actualizare aduce patch-ul de securitate din aprilie 2022 despre care știm că remediază peste 88 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Actualizarea ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Telefoanele din seria Galaxy Note 20 din mai multe țări din lume ar putea primi actualizarea în următoarele câteva săptămâni.

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 în august 2020 cu Android 10 și interfața One UI 2.5. Telefoanele au primit apoi actualizarea la Android 11 și One UI 3 bazată pe Android 11 la începutul anului 2021. La începutul acestui an Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Note 20 Ultra au primit actualizarea la Android 12.

Numele Europa îl poartă și al șaselea satelit al lui Jupiter. Este cel de-al patrulea ca mărime și printre cei mai mari sateliți din sistemul solar. Este puțin mai mic decât Luna. Europa a fost descoperit în 1610 de către Galileo Galilei.

Dacă sunteți utilizator al unui model din seria Galaxy Note 20 în Europa, veți primi o notificare de actualizare. Dacă nu mai aveți răbdare puteți verifica manual cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă a sosit, atingeți Descărcare și instalare. Este posibil ca actualizarea să ajungă mai repede în unele țări, iar în altele mai târziu. Dar, este pe drum și în zilele următoare va ajunge la toată lumea.