Acasă Stiri Patent Samsung pentru o husă de smartphone Galaxy necunoscut

Patent Samsung pentru o husă de smartphone Galaxy necunoscut

Săptămâna trecută, Samsung a deschis cea mai mare fabrică de telefoane inteligente din lume. India este a doua cea mai mare piață smartphone la nivel mondial și Samsung a reușit să câștige aici o cotă de piață semnificativă de ani de zile. Din ce în ce mai des, compania Samsung depune cereri de brevete și în India. De data aceasta este o cerere de patent pentru o husă de smartphone, pentru un model de telefon Galaxy necunoscut.

Acest model de husă este destinat unui smartphone cu o cameră dublă și senzor de frecvență cardiacă. Samsung Electronics a depus o cerere pentru un brevet de design la Intellectual Property India. Cererea a fost depusă la 23 aprilie 2018, brevetul a fost publicat pe 22 iunie. Este husa unui smartphone Samsung încă necunoscut.

Husa patentată de Samsung oferă un decupaj pentru o cameră dublă, cu o configurație comparabilă cu a camerei verticale ce se găsește pe Galaxy S9+. Blițul nu este amplasat la fel, este amplasat în partea stângă a celor două camere. Aceasta nu este o mică tăietură rotundă, ci un decupaj alungit.

Acest lucru indică faptul că, la fel ca și în cazul lui Galaxy S9+, se află aici un stroboscop și un monitor de frecvență cardiacă. Galaxy A6+ și Galaxy A8+, cele două recente smartphone-uri Samsung cu camera dublă, nu au un astfel de senzor de ritm cardiac, doar o tăietură mică, rotundă necesară pentru bliț. Senzorul de amprentă digitală este amplasat direct sub camera dublă.

Mai există un detaliu care iese în evidență. O mică decupare verticală poate fi văzută sub camera dublă. Încă nu se știe despre ce este vorba. Se pare că este un fel de difuzor, deși locația este oarecum ciudată. În această locație, producătorul își plasează în mod normal logo-ul Samsung.

Logo este o prescurtare de la logogramă, din logo „cuvânt” și gramă „scriere”, numit uneori și siglă. Este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizații, a unui eveniment etc. Logo-ul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinație a acestor elemente.

Mai mult, o conexiune de 3,5 mm pare a fi plasată în partea de sus. Partea inferioară pare să ofere spațiu pentru o conexiune microUSB și un microfon / difuzor. În plus, pe partea stângă pare să lipsească un locaș pentru un buton fizic Bixby.

Este încă neclar pentru ce smartphone Samsung este această husă. Despre Galaxy Note 9 există suficiente informații pentru a fi scos din cauză. Există deja zvonuri despre Galaxy S10 dar, acest dispozitiv revoluționar ar avea o cameră triplă. În plus, butonul Bixby lipsește și presupunem că Galaxy S10 va fi echipat cu un buton fizic Bixby.

Este posibil ca husa să fie destinată pentru următorul dispozitiv emblematic din seria A? Acest lucru pare cel mai probabil. Ar însemna că viitoarele smartphone-uri din seria Galaxy A vor avea un senzor al ritmului cardiac, la fel ca telefoanele din seria Galaxy S.

O altă posibilitate este să fie pentru un dispozitiv specific pentru India. În cele din urmă, aceasta este o piață foarte mare pentru Samsung și brevetul de design a fost depus în India. Ca întotdeauna cu brevetele, patentarea unui design nu înseamnă automat că acesta va fi produs și utilizat. Cu toate acestea, este un design remarcabil.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...