Mai multă personalizare, mai multă distracție: Samsung AR Emoji

1212

Samsung a lansat caracteristica AR Emoji cu Galaxy S9 și Galaxy S9+ la începutul acestui an. Compania a declarat la prezentare că a lucrat la această caracteristică timp de mai mulți ani. AR Emoji creează un avatar digital al utilizatorului care urmărește mișcările lui faciale.

Compania Samsung continuă să actualizeze permanent această caracteristică cu caractere și opțiuni noi. Ultima actualizare AR Emoji a fost acum dezvăluită de Samsung și aduce opțiuni suplimentare de personalizare. Prin punerea unei fețe prietenoase prin intermediul 3D Emojis, putem să ne exprimăm în mod mai semnificativ gândurile și emoțiilor pe care le împărtășim în fiecare zi cu prietenii și familia.

Ultima actualizare a caracteristicii  AR Emoji aduce o îmbunătățire a urmăririi expresiilor faciale, precum și o mulțime de opțiuni personalizate de distracție, care vor face ca această caracteristică, să vă rețină mai ușor expresiile faciale.

După această actualizare, atunci când utilizatorii își fac un autoportret pentru a-și genera AR Emoji, ei vor putea face foarte ușor ajustări detaliate ale părului, urechilor și caracteristicilor faciale prin intermediul AR Emoji. Aceasta înseamnă că, de exemplu, atunci când un copil creează un Emoji, el își va putea ajusta forma chipului, astfel încât să se regăsească mult mai mult în această copie digitală.

Dacă simțiți că ochii, urechile, părul, nasul, buzele, obrajii sau alte caracteristici ale feței dvs. captată de  AR Emoji au nevoie de o retușare, noua funcție de editare My Emoji oferă instrumente simple pentru a ajusta aceste caracteristici distinctive. Acest lucru le va permite utilizatorilor să regleze forma chipului acestui avatar pentru a reflecta îndeaproape propria lor imagine ca într-o oglindă.

Avatar este un film științifico-fantastic apărut la sfârșitul anului 2009, scris și regizat de James Cameron (a mai regizat printre altele Terminator și Titanic). Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Are trei premii Oscar și un Glob de Aur. Conform DEX avatar înseamnă reîncarnare succesivă a unei ființe.

De asemenea, actualizarea îmbunătățește funcția de urmărire a feței AR Emoji, cu o creștere cu 65% a punctelor „detector de repere”. Acest lucru vă va asigura că trăsături precum mișcările ochilor și gura sunt urmărite mai precis. Actualizarea AR Emoji oferă o creștere a ritmului de cadre pentru a recrea mișcările, care acum se simt mult mai fluide și mai naturale.

Această actualizare AR Emoji va fi lansată în curând pe piețele din întreaga lume.

SURSĂSamsung News