Ce este și ce face platforma alimentară Samsung Food?

100
Samsung-Food
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Am scris despre Samsung Food, lansată la IFA Berlin anul trecut, de mai multe ori în ultimul timp, este urmașa aplicației Whisk. Aplicația alimentară Samsung este cea mai bună aplicație de gătit pentru salvarea rețetelor, planificarea meselor, cumpărăturile și partajarea rețetelor. Cu Samsung Food, puteți salva, planifica, cumpăra și găti rețete, descoperind în același timp rețete noi prin Comunități.

Samsung Food a fost primită pozitiv de toți utilizatorii, dar și de presă sau creatorii de rețete culinare. După lansare au fost adăugate noi funcții, inclusiv adăugarea capacității utilizatorilor de a înlocui ingrediente în rețetele lor și de a căuta rețete folosind ingredientele pe care le au deja. Samsung Food a fost actualizat pentru a include o vizualizare zilnică detaliată a prânzului, cinei, micului dejun și gustărilor, pentru o utilizare extinsă.

Aplicația alimentară Samsung este disponibilă în opt limbi, în 104 țări din întreaga lume. Este disponibilă în limba engleză (SUA), engleză (UK), germană, spaniolă (Spania), spaniolă (Mexic), limba franceză, limba italiană și limba coreeană. Detaliile personale, inclusiv vârsta, înălțimea, greutatea, genul și nivelul de activitate, pot fi introduse în Samsung Food.

Samsung Food vă oferă experiențe alimentare prin mai mult de 160.000 de rețete disponibile. În acest fel este practic un asistent personalizat care îi ajută pe utilizatori să descopere noi feluri de mâncare, să creeze planuri de masă personalizate și să comande ingrediente online. Serviciul va ajuta utilizatorii să-și controleze aparatele de gătit, oferind în același timp gătit ghidat pas cu pas și permițând utilizatorilor să partajeze rețetele lor preferate pe rețelele sociale.

Gama largă de funcții alimentare sprijină utilizatorii la fiecare pas în timpul procesului de planificare și gătire a mesei. Potrivit SamsungNewsroom, aplicația Samsung acoperă patru domenii cheie. Este vorba despre descoperirea și personalizarea rețetelor; planificarea personalizată a mesei; gătit conectat; și funcții de partajare socială.

Pentru descoperirea rețetelor, Samsung Food le permite utilizatorilor să salveze rețetele în cutia lor digitală personală cu rețete. Aplicația analizează rețetele, le standardizează formatul și le organizează pentru a crea liste de cumpărături pe baza ingredientelor lor.

Samsung Food are și funcția Personalize RecipePersonalizare a Rețetelor. Astfel permite aplicației Food AI să schimbe direct o rețetă salvată pentru a reflecta mai bine cerințele alimentare ale utilizatorilor. De exemplu, utilizatorii pot converti o rețetă într-o versiune vegană sau vegetariană. De asemenea, pot face alte modificări pentru a crea o rețetă mai echilibrată nutrițional sau care încorporează ingrediente din stoc. Utilizatorii vor putea chiar să creeze rețete, cum ar fi versiuni coreene ale mâncărurilor italiene și să ajusteze timpul de gătit sau nivelul de calificare al rețetelor. Tehnologia Vision AI permite aplicației să recunoască alimentele și mesele fotografiate prin camera telefonului și să ofere detalii despre acestea, inclusiv informații despre nutriție.

Samsung Food poate fi descărcată pe orice platformă de smartphone, inclusiv iOS și Android. Poate fi găsit gratuit din ​​App Store și din Google Play Store.